Geometrický plán a list vlastníctva. Postačí mi pri vybavovaní?

Chcem sa spýtať dnes sme boli na katastri pre list vlastníctva a povedali mi že katastralna mapa bude až o cca 3týždňe - mám však geometrák + LV postačí to na vybavenie u elektrikárov plynarov vodarov?... nechce sa mi čakať a potom sa nahánať.
Odpovedať
Profilova fotka
katastrála mapa sa dá stiahnuť z katasterportal, pre vybavenie žiadostí treba LV {kópia} nie starší ako 3 mesiace.
Odpovedať
@jan45 no to ano ale katastralna mapa ešte nie je spracovaná nakolko sme teraz odkúpili pozemok ale kým bude chcem čo najviac toho povybavovat.
Odpovedať
Profilova fotka
aj tak potrebujete situáciu pre osadenie domu, prípojok. tú si nakreslí projektant, LV slúži na potvrdenie nároku,
Odpovedať
katastrálna mapa zohľadňuje širšie vzčahy, potrebné pre záväzné stanovisku starostu obce a stavebné povolenie. Projektanti na zakreslenie sieti používajú technické mapy.
Odpovedať
ozaj len take male info pred rokom to bolo merane GPS co sused neuznal tak som to dal inemu geodetovi premerat polarnou metodou a cuduj sa to iste..... meral som to metrom podla katastralnej mapy a zase to iste+-5cm tak to som asi puk...no a teraz sused zase nasiel sposob tak dal na kataster nesulad katastralnej mapy... kolko trva katastralne konanie je to asi 31dni ako som pisal na kataster ze sused zavadza... kataster mlci tak som s toho paf :-p
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?