Čo je podľa katastra "dostavaná stavba"?

Dobry den, prislo mi z banky, ze som pri vycerpani uveru mala dolozit "aktualny LV so zapisom dostavanej stavby", co to znamena? To je skolaudovana stavba s popisnym cislom? alebo nieco ine? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
nasiel som na nete nieco, skus si to pozriet: http://www.ecodom.sk/variant_A.pdf, podla toho mi to vychadza, ze by to mal byt hotovy, dokonceny dom
Odpovedať
Skolaudovaná stavba daná do užívania a nový geometrický plán so zakreslenou dokončenou stavbou geodet dá na kaster. Všetko Ti povedia na stavebnom úrade.
Odpovedať
skolaudovana stavba ..... ak uz mate zapisanu na LV rozost. stavbu - co myslim ze mate ked ste brali uver, tak ak ste odvtedy nezmenili vonkajsi podorys stavby tak novy GP nepotrebujete, bude vam stacit cestne prehlasenie ze sa podorys stavby nezmenil. no a treba kolaudacne, listinu o prideleni sup. cisla a ist stym na kataster. na zaklade toho vam zmenia na LV rozostavanu stavbu na rodinny dom no a potom stym do banky. PS: geodet nenosi geometricke plany na kataster - geodet ich vyhotovuje a da ich zakaznikovi ktory si ho potom s prislusnymi listinami zanesie na kataster - ak sa teda zakaznik nedohodol inak s geodetom - ale je to sluzba naviac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?