Odpoveď na príspevok od jovani:
Ahojte, nemá niekto rovnaký problém alebo skúseno… @jovani ked vytiahnes pachovy uzaver /stedovu ciapocku/ tak je to ok? lebo mne sa zda ze na tom uzavere chyba spodna perforacia, alebo nozickyOdpoveď na príspevok od rapidek:
@jovani ked vytiahnes pachovy uzaver /stedovu cia… @rapidek ono vyzera že sa už pokúšal odbitím tej perforácie prietok zväčšiť. Ja to skôr vidím na nešťastne riešený sifón. Príp. skúsiť pomerať výšky odtoku a výšku zápachom krytky. A v prípade že je tam dostatočná rezerva tak ten uzáver upraviť.Odpoveď na príspevok od milan209209:
@rapidek ono vyzera že sa už pokúšal odbitím tej … @milan209209 presne ako píšte, uz som sa snažil zvýšiť prietokov že som z tej perforácie časť odstrihol. Predtým keď to bolo okolo celej zátky neodtekala voda ani toľko... :( Uvažujem ešte odrezať z tej zátky a zmenšiť výšku. Len najprv to asi skúsim s nejakým kelimkom od jogurtu nech to neznicim úplne.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@jovani ked vytiahnes pachovy uzaver /stedovu cia… @rapidek už som ju vystrihol ciastocne aby som zvýšil odtokOdpoveď na príspevok od jovani:
Ahojte, nemá niekto rovnaký problém alebo skúseno… @jovani vidím to tak, ako @milan209209. A nie je pripchatý odtok nečistotami, tak problém bude vo výške odtoku v mieste pripojenia sifonu a možno aj v spáde potrubia. Veľa sa s tým urobiť nedá. Často sa to stáve pri sprchových vaničkách s nízkym profilom, že pripojenie je na hrane odtokovej výšky. Veď nejkao tá voda odtečie,ved odtok je nižšie ako vanička.. Ano, ale zväčša je sifon zaplavený až po vrchný okraj a voda nemá žiadnu spádovú silu v potrubí. Treba ho udržiavať čistý a zbrániť každému vlasu, aby sa dostal do sifonu, lebo problém sa bude dramaticky zhoršovať, až bude nepriechodný. Inú radu, ako trpezlivosť pri odtekaní a čistý sifon nemám.Odpoveď na príspevok od jovani:
@milan209209 presne ako píšte, uz som sa snažil z… @jovani pomohla by ti skôr úprava po obvode ako na fotke. Ale musíš to predtým premerať aby stále zápachový uzáver plnil svoju funkciu.Odpoveď na príspevok od milan209209:
@jovani pomohla by ti skôr úprava po obvode ako n… @milan209209 tým červeným máš na mysli vyrezať taký zub do toho?Odpoveď na príspevok od jovani:
@milan209209 tým červeným máš na mysli vyrezať ta… @jovani ano, vyrezat zub, ale musis si to presne vymerat, aby vrchna hrana zubu bola nizsie ako vtok do odpadu. Od tej vysky samozrejme bude zavisiet aj to ako dlho nebude citit kanalizaciu od posledneho pouzitia sifonu. /objem vody na odpar, pokial bude pachova uzavera funkcna.Odpoveď na príspevok od jovani:
@milan209209 tým červeným máš na mysli vyrezať ta… @jovani áno, ale viac zubov dookola. Aby to malo efekt.