Odpoveď na príspevok od martinaorl:
Zdravím chcela som sa informovať. Máme doma biel… @martinaorl predpokladám, že tá deiznfekcia obsahovala lieh a farba v ružovej handre bola na ten lieh vnímavá. Prečítaj si čo obsahuje tá dezinfekcia, aké rozpúšťadlo.. Lieh je najviac pravdepodobný. Skús utrieť tým rozpúšťadlom ideálne čistým nekoncentrovaným- predpokladám liehom, tú linku s nejakou nevnímavou bavlnenou handrou, ideálne bielou. Ak to nepôjde dolu tým, tak to zrejme naleptalo povrch folie a dostalo to do povrchu a nepomôže už ani svätená voda.Odpoveď na príspevok od martinaorl:
Zdravím chcela som sa informovať. Máme doma biel… @martinaorl mozno cistic hran od napriklad od hranipexu ja ako to pouzivam na rozne necistoti. Ale je mozne ze to nejde ani stymOdpoveď na príspevok od zicher:
@martinaorl predpokladám, že tá deiznfekcia obsah… @zicher Ďakujem veľmi pekne. Lieh som ešte neskúšala, trošku som sa bála na tú fóliu ísť liehom... =)Odpoveď na príspevok od miro107:
@martinaorl mozno cistic hran od napriklad od hra… @miro107 Od nich prostriedok mám a bohužiaľ nejde toOdpoveď na príspevok od martinaorl:
@miro107 Od nich prostriedok mám a bohužiaľ nejd… @martinaorl IPA alkohol? Akýkoľvek prostriedok skúšať na neviditeľnom mieste..