Ružové fľaky na bielom matnom nábytku - ako odstrániť?

Zdravím chcela som sa informovať. Máme doma bielu matnú linku, dezinfikovala som ju a použila som na to dezinfekčný z DMky a ružovú handru. Bohužiaľ mi tá ružová farba handry zapustila do bielych dvierok a po celej kuchynskej linke sú ružové fľaky. Skúšala som už všetky možné prostriedky, ocot, sódu bikarbónu, ale zatiaľ som to nedal ničím dole. Nevedeli by ste mi prosím Vás poradiť, či sa to dá ešte niečim zotrieť alebo budem musieť dávať novú fóliu na linku?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od martinaorl:

Zdravím chcela som sa informovať. Máme doma biel…
@martinaorl predpokladám, že tá deiznfekcia obsahovala lieh a farba v ružovej handre bola na ten lieh vnímavá. Prečítaj si čo obsahuje tá dezinfekcia, aké rozpúšťadlo.. Lieh je najviac pravdepodobný. Skús utrieť tým rozpúšťadlom ideálne čistým nekoncentrovaným- predpokladám liehom, tú linku s nejakou nevnímavou bavlnenou handrou, ideálne bielou. Ak to nepôjde dolu tým, tak to zrejme naleptalo povrch folie a dostalo to do povrchu a nepomôže už ani svätená voda.
Odpovedať
Možno Savo alebo naozaj nič.
Odpovedať

Zdravím chcela som sa informovať. Máme doma biel…
@martinaorl mozno cistic hran od napriklad od hranipexu ja ako to pouzivam na rozne necistoti. Ale je mozne ze to nejde ani stym
Odpovedať
Profilova fotka
@miro107 tak toto som neskusal veru. Mne sa zafarbili hrany na komode, ale pritom som ich len prebehol navlhcenou utierkou. @martinaorl to je dost nafigu, ked je cela linka. V kazdom pripade by som skusil mozno to savo, ale niekde na skrytej casti, lebo ak to zreaguje, nech to neni duhova linka...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@martinaorl predpokladám, že tá deiznfekcia obsah…
@zicher Ďakujem veľmi pekne. Lieh som ešte neskúšala, trošku som sa bála na tú fóliu ísť liehom... =)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od miro107:

@martinaorl mozno cistic hran od napriklad od hra…
@miro107 Od nich prostriedok mám a bohužiaľ nejde to
Odpovedať

@miro107 Od nich prostriedok mám a bohužiaľ nejd…
@martinaorl IPA alkohol? Akýkoľvek prostriedok skúšať na neviditeľnom mieste..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?