Robotický vysávač: odporúčania a skúsenosti

Pozdravujem Poraďte nejaký jednoduchý robotický vysávač napríklad z Lidlu a pod. Jednoduchý - myslím tým čisto s funkciu vysávania, žiadne mopovanie a pod. Hľadám niečo na upratanie prízemia rodinného domu (prevážna časť drevená plávajúca podlaha, trochu koberec a dlažba v chodbe). Nábytok mám na nožičkách vysokých cca 11 cm. Najlepšie ak máte niekto osobnú skúsenosť... Ďakujem
Odpovedať
Ten z lidlu je dobry a tiez cenovo dostupny, myslim, ze pri tom neurobis vobec krok vedla, to sa bat nemusis ;-)
Odpovedať
Čo, aký parameter je pri tom dôležitý?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od juraj_k:

Čo, aký parameter je pri tom dôležitý?
@juraj_k https://www.alza.sk/roborock-q7-bf-wh...
Odpovedať
Profilova fotka
Xiaomi ma teraz jeden v akcii len vysava kukni si ho.
Odpovedať
Profilova fotka
mna by zas zaujimalo, ci ma niekto skusenosti s vysavacom, ktory aj mopuje. na co si mam dat pozor pri kupe? oplati sa? alebo radsej zvlast vysavanie a zvlast mopovanie. co som si zatial zistoval, mali vacsinou len vysavanie.
Odpovedať
Máme dlho Roborock S5 (50?) - mopovanie nebola veľká sláva, ostávali "kocúre".
Odpovedať
Xiaomi má dobré vysávače, aj baterka dlho vydrží, robotický je na každodenné vysávanie a raz do týždňa prejsť poriadne ručne silnejším vysávačom. Mopovanie je handrička, ktorá je napúšťaná zo sásobníka na vodu, kým sa neupchajú kanáliky vodným kameňom, nič moc to nebolo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám doma robotický Tesla ... bol lacný ale mopovanie nič moc -nepoužívam, ale recenzie dobre má dve otočné kefy... Otcovi sme kúpili ten Roborock a príde mi lepší (rýchlejšie vysáva) ale chaotickejšie chodí :D
Odpovedať
Pozdravujem ešte raz. Oplatí sa priplatiť si za vyprázdňovaciu stanicu? Zatiaľ je mojim favoritom Xiaomi Robot Vacuum X10, poprípade Roborock Q7 BF white. Máte niekto s tými vysávačmi reálne súseností? Ďakujem
Odpovedať

Pozdravujem ešte raz. Oplatí sa priplatiť si za v…
@juraj_k máme Xiaomi, starší kus, už cca 6 rokov. Obyčajný, bez mopu. Nedám naň dopustiť, najlepšia vec v domácnosti. Či sa ti oplatí vyprázdňovacia stanica, to musíš vedieť ty, záleží, ako a kedy ho budeš používať. Ak chceš, aby vysával, keď tam nie si a máš doma 5 psov, ktoré plznu, tak sa ti zíde aj tá stanica. Inak to považujem za zbytočné, lebo tá nádobka sa nenaplní tak rýchlo, že by ti nezvládol povysávať celé prízemie.
Odpovedať
ja mám tento a uplne super. ROBOROCK Qrevo MaxV A áno. Vyprázdňovacia stanica je na tom úplná pecka. V poschodovom RD mám dole tento a na poschodí dôchodcu Roborock S50 ktorý plánujem tiež vymeniť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od akvi:

@juraj_k máme Xiaomi, starší kus, už cca 6 rokov.…
@akvi tiež ho plánujem využívať hlavne na vysávanie, mop pre mňa nie je podstatný. Psa v dome nemám, ten je vonku.
Odpovedať

@akvi tiež ho plánujem využívať hlavne na vysávan…
@juraj_k tak za mňa je potom tá stanica zbytočná, ak ale nestojí dramaticky viac, tak si ju kľudne kúp. Mne by fakt nechýbala.
Odpovedať
Nuž čím viac o tom čítam tým menej som rozhodnuty. Na začiatku som chcel iba vysávač s dobrým výkonom a teraz už pozerám aj po tých s mopom. Tie čo iba vláčia mokrú handru za sebou, to asi nie, ale zaujali ma vysávače s rotujúcimi mopmi, to by mohlo byť zaujívavé... Mate s tým niekto skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Ako my sme kupili tento rok Xiaomi x20+ aj so stanicou, s mopom, uplna spokojnost za tu sumu a to sme menili irobota, ktory stal podstatne viac. Kedze mame 2 psov vnutri, tak beha casto, a pekne vysava, mop pouzivam len chodba a vstup do obyvacky, kuchyna.
Odpovedať
Mame uz niekolkorocny doma, tusim je to tiez Xiaomi. Funguje stale dobre, co ma povysavat povysava stale na jedno nabitie. Zaklad je pravidelne ho cistit a nema sa mu co stat. Akoze je to fajn riesenie, ale myslim, ze teraz by sme skor uprednostili kupu tycoveho pred robotickym.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od dominguezah:

Ako my sme kupili tento rok Xiaomi x20+ aj so sta…
trochu problem je, ked sa macka vysti na zem (pomsta) a robot to mopom poroznasa pekne po byte. Namiesto utretie jedneho flaku treba potom drhnut cely byt
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dominguezah:

Ako my sme kupili tento rok Xiaomi x20+ aj so sta…
@dominguezah prečo nepoužívate mop na celý byt? Ja psov do domu nepúšťam tak že srsť nie je problém ale mám drevenu voskovanu podlahu a tej občas neuškodí nejaký prípravok...
Odpovedať

Nuž čím viac o tom čítam tým menej som rozhodnuty…
@juraj_k písal som vyššie. Mám ho na prízemí a rodičia si to nevedia vynachváliť. Na poschodí budem čoskoro meniť starú hrču za podobný tomu čo mám dole
Odpovedať
Profilova fotka

@dominguezah prečo nepoužívate mop na celý byt? J…
@juraj_k tak len prednu cast mopuje kvazi. Tam kde sa najviac zdrziavaju aj psy. V ostatnych izbach je bud koberec alebo gumove podlozky pod stroje
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?