Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Pozdravujem ešte raz. Oplatí sa priplatiť si za v… @juraj_k máme Xiaomi, starší kus, už cca 6 rokov. Obyčajný, bez mopu. Nedám naň dopustiť, najlepšia vec v domácnosti. Či sa ti oplatí vyprázdňovacia stanica, to musíš vedieť ty, záleží, ako a kedy ho budeš používať. Ak chceš, aby vysával, keď tam nie si a máš doma 5 psov, ktoré plznu, tak sa ti zíde aj tá stanica. Inak to považujem za zbytočné, lebo tá nádobka sa nenaplní tak rýchlo, že by ti nezvládol povysávať celé prízemie.Odpoveď na príspevok od akvi:
@juraj_k máme Xiaomi, starší kus, už cca 6 rokov.… @akvi tiež ho plánujem využívať hlavne na vysávanie, mop pre mňa nie je podstatný. Psa v dome nemám, ten je vonku.Odpoveď na príspevok od juraj_k:
@akvi tiež ho plánujem využívať hlavne na vysávan… @juraj_k tak za mňa je potom tá stanica zbytočná, ak ale nestojí dramaticky viac, tak si ju kľudne kúp. Mne by fakt nechýbala.Odpoveď na príspevok od dominguezah:
Ako my sme kupili tento rok Xiaomi x20+ aj so sta… trochu problem je, ked sa macka vysti na zem (pomsta) a robot to mopom poroznasa pekne po byte. Namiesto utretie jedneho flaku treba potom drhnut cely bytOdpoveď na príspevok od dominguezah:
Ako my sme kupili tento rok Xiaomi x20+ aj so sta… @dominguezah prečo nepoužívate mop na celý byt? Ja psov do domu nepúšťam tak že srsť nie je problém ale mám drevenu voskovanu podlahu a tej občas neuškodí nejaký prípravok...Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Nuž čím viac o tom čítam tým menej som rozhodnuty… @juraj_k písal som vyššie. Mám ho na prízemí a rodičia si to nevedia vynachváliť. Na poschodí budem čoskoro meniť starú hrču za podobný tomu čo mám doleOdpoveď na príspevok od juraj_k:
@dominguezah prečo nepoužívate mop na celý byt? J… @juraj_k tak len prednu cast mopuje kvazi. Tam kde sa najviac zdrziavaju aj psy. V ostatnych izbach je bud koberec alebo gumove podlozky pod stroje