Odpoveď na príspevok od lenkapopovic:
Zdravim vas, mam novu pracku so susickou Hisense … @lenkapopovic " Aj ked som to vypla, stale tu avivaz nestahuje, navod som presla, ziadnu taku chybu som nenasla." Tako to je vlastne??? Keď si vypla funkciu tak samozrejme aviváž NESŤAHUJE....😕Odpoveď na príspevok od lenkapopovic:
Zdravim vas, mam novu pracku so susickou Hisense … @lenkapopovic keď je nová tak jedine reklamácia. Pri staršej by to mohlo byť možno nejakým zanesením alebo niečím, ale tu smer elektro.Odpoveď na príspevok od technik007:
@lenkapopovic " Aj ked som to vypla, stale tu avi… @technik007 tak to myslim, ze som vypla automaticke stahovanie prostriedku a vtedy by mala pracka tahat plnu davku ktoru tam nalejem. Prepacte, zle som sa vyjadrila.Odpoveď na príspevok od lenkapopovic:
@technik007 tak to myslim, ze som vypla automatic… @lenkapopovic Ok.🙂Odpoveď na príspevok od lenkapopovic:
Zdravim vas, mam novu pracku so susickou Hisense … @lenkapopovic Podarilo sa vám zistiť, v čom bol problém? My sme si teraz kúpili novú práčku a máme rovnaký problém. Používam aviváž Giovanni, ale vôbec necítiť vôňu na oblečení. Ako sa vám podarilo tento problém vyriešiť?Odpoveď na príspevok od nikolett723:
@lenkapopovic Podarilo sa vám zistiť, v čom bol p… @nikolett723 mám úplne novú aj ked inú značku a má funkciu 6-zmysel, je to naznačené na vrchu pred progr kotúčom,vraj zistí aké je prádlo koľko ho je podľa toho nastaví všetko, len v návode je nikde nie napísané ako to spustiť ,servisák to nevie, načo sú potom ostatné progr,? teraz zas nežmýka, suseda zas dá toľko aviváže , že ju stále cítim , ked suší prádlo vonku a tiež hovorí že to má v zásobníku a pravidelne všetko čistí prvú som mal ešte za komovšou , išla 30r , stále hrkotala ale prala aj ked sme 2 na nej sedeli nemusíš robiť smiešne pohyby, tancovala po kúpelni