Pracka so susickou - nestahuje avivaz

Zdravim vas, mam novu pracku so susickou Hisense s funkciou automatickeho davkovania pracieho prostriedku a avivaze. Funkciu som vypla, pretoze pradlo nevonalo, naopak, bolo zatuchnute ako vyprate len vo vode a nestahovalo mi to vobec prostriedky. Aj ked som to vypla, stale tu avivaz nestahuje, navod som presla, ziadnu taku chybu som nenasla. Nestretol sa s tym niekto? Dakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkapopovic:

Zdravim vas, mam novu pracku so susickou Hisense …
@lenkapopovic " Aj ked som to vypla, stale tu avivaz nestahuje, navod som presla, ziadnu taku chybu som nenasla." Tako to je vlastne??? Keď si vypla funkciu tak samozrejme aviváž NESŤAHUJE....😕
Odpovedať
lenkapopovic - pri staršej by som začal vybratím a vyčistením násypníka kam sa dávajú pracie prostriedky a aviváž. Ak je nová - zánovná zrejme reklamácia.
Odpovedať
Nemám hisense, ale ja som na novej Boschke musel najskor nastavit cez displej velkost davky, aby to fungovalo. Plus ked si to vypla, tak je to holt vypnute.
Odpovedať
Profilova fotka

Zdravim vas, mam novu pracku so susickou Hisense …
@lenkapopovic keď je nová tak jedine reklamácia. Pri staršej by to mohlo byť možno nejakým zanesením alebo niečím, ale tu smer elektro.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od technik007:

@lenkapopovic " Aj ked som to vypla, stale tu avi…
@technik007 tak to myslim, ze som vypla automaticke stahovanie prostriedku a vtedy by mala pracka tahat plnu davku ktoru tam nalejem. Prepacte, zle som sa vyjadrila.
Odpovedať

@technik007 tak to myslim, ze som vypla automatic…
@lenkapopovic Ok.🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?