Poraďte aký robotický vysávač kúpiť

Chcem si kúpiť roboticky vysavac, ale neviem ktory by bol fajn, tak som si prišla po radu. Mate niekto nejaku lacnejšiu verziu ako je i Romba a ste s nepokojný? Vdaka za konkrétne tipy:)
Odpovedať
1
2
Prave vcera som sa bavil s kolegom na tuto temu... ma konkretne i rombu... bohuzial ma od takejto kupy odhovoril.... Funguje to velmi obmedzene... Na zemi nesmu byt ziadne prekazky... A ak to ma pracne vecne odpratavat tak to straca zmysel... Velmi casto vysavac ostava niekde vysiet kvoli nepredvidatelnym okolnostiam... alebo sa z nevysvetlitelnych pricin nenabije... Okrem ineho je kvalita povysavania slaba... Aj tak treba vziat rucny vysavac a dovysavat co nepobral alebo kde sa nedostal... On ma teda od toho odhovoril, ze by to uz druhykrat nekupil... Aj zena po tychto informaciach prehodnotila svoj nazor...
Odpovedať
@cernusik Souhlasím s @chumo. Mám Rombu už několik let, ale vůbec ji už nepoužívám. Pod stolem nevysaje, překáží židle, naráží do všech předmětů na podlaze (velké květináče), pod sedačku se asi o cm nevejde. rohy také řádně nevysaje. Máme centr. vysavač a plná spokojenost. Vyluxováno je za chvilku a perfektně. :-) Za mě - robotický vysavač - vyhozené peníze.
Odpovedať
@cernusik Najlepší robotický vysávač je Tvoj manžel :-D :-D tak ako ja doma :-D :-D Myslím si, že za taký vysávač je to zbytočne vyhodený peniaz..Poznám veľa ľudí čo to kúpili ale je to zavreté v skrini, lebo.... ;-) to už odmietli povedať prečo, ale si myslím že nie je to pravé orechové na vysávanie.. Niet nad centrálny domový vysávač alebo ja mám Vodník a som s ním max. spokojný...Chudák prežil už celú prestavbu a bol mi nápomocný pri frézovaní drážok do betónu ako vŕtanie a sekanie do bet.panela...Akurát minulý týždeň som ho "vyvenčil" do záhrady kde prešiel rozsiahlou demontážou celého stroja a následne rozsiahlim vyčistením..Vymenil som všetky filtre a taraz ide ako nový...Ďaľšia vec, aj ja som za automatiku v byte-dome ale zase troška pohybu nezaškodí a ďaľšia vec urobiť svojej "polovičke" radosť povysávať byt-dom a potom za to máš sladkú odmenu x-) :-x Napr. napečie Ti Tvoj obľúbený ovocný koláčik :-p :-p :-D :-D :-D No a neurob to!!!!! 8-)
Odpovedať
@cernusik mame iRobot Roomba + iRobot Braava na denne upratovanie pri psovi v dome super samozrejme cez vikend klasicky vysavac. Urcite keby sa niektory z nich pokazil kupime bez rozmyslania dalsi
Odpovedať
My mame doma neato botvac d75, vysava super, len mu treba trochu pripravit priestor, pozdvihat stolicky na stol, upratat nabijacky a kable volne povalujuce sa po zemi a pootvarat dvere do izieb kde chceme aby povysaval. Tento vysavac je sice hlucnejsi ako konkurencia, ale kvoli tomu, ze ma lepsi tah...obvykle vysava ked sme v praci, takze nerusi nikoho. Samozrejme, ze treba aj klasicky vysavac, ale nie tak casto a aj prasnost sa o dost znizila (vysava 2x za tyzden). Vsetko to zavisi od toho aky mas byt, cim menej prekazok tym lepsie.
Odpovedať
@cernusik, @marek_norway čaute, ja mám Moneual ME, červeny. To aj vysáva aj umyva. Lenže ja doma nemam žiadne koberce. Ten je fajn, Občas samozrejme po nom treba aj povysavať lebo sa nedostane všade ale šlape to. Tu som ho objednával. kedysi bol drahší, vtedy to bola SUPER novinka: http://www.toprobot.sk/roboticke-vysa...
Odpovedať
@misiak88 fuuuuha, to vyzerá fakt dobre. Doteraz som bola v tom, ze i Romba su najlepsie, no toto vyzerá tiez skvele:)
Odpovedať
Kúty ešte stále treba vymiesť osobne, no Roomba by sa určite zišla aj mne. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám Roomba 866 ...od marca. Volá sa "Jean" a som s ňím neskutočne spokojná. Máme dve mačky. Aj keď už dva mesiace bývame v dome, stále sú bytové a už aj tak zostanú (10 a 11 r.). Odkedy mám Jeana, tak máme doma oveľa čistejšie, pretože vysáva každý pracovný deň počas toho, ako som v práci a cez víkend, len keď ho pustím ja. Izby vysáva raz do týždňa, tam ho púšťam osobne, pretože cez deň sú zatvorené - mačky nemusia zasa všade. Aj prachu ubudlo. Ja osobne som spokojná aj keď to znamená, že mu musím tú plochu trocha pripraviť....ale máme zariadené jednoducho a aj s ohľadom na neho. Vždy som nenávidela vysávanie a aj preto ho asi zbožňujem. Pre mňa jedna z NAJ vecí ..... popri automatickej práčke, umývačke a kávovare :). Už je nová rada, ktorý sa dá ovládať aj mobilom ... je to celkom fajn funkcia. V byte sme mali klimatizáciu, ktorú som takto ovládala aj v čase, keď som nebola doma a keď bolo veľmi teplo, tak som ju pustila, aby sa mali mačky príjemnejšie.
Odpovedať
mame i robot uz 6 rokov a vysava denne. mame byt zariadeny tak, ze na zemi nie su ziadne zbytocnosti ktore by mu prekazali a stolicky maju nohy take nastastie cez ktore sa v pohode dostane a aj keby nie, zas raz zacas neni problemy ich dvihnut ved aj pri klasickom vysavani treba iste veci odpratat ti ktori ich maju na zemi. snad ludia nevysavaju okolo ale tiez povysavaju pod stolom a stolickami. a to bez odsunutia asi nejde. ale ako hovorim nam sa vojde aj pod stolicky aj pod nabytok aj pod sedacku, kable po zemi nemame tiez ziadne. nepripravujem mu priestor specialne nijako len raz za tyzden odsuniem stolicku na kolieskach za pisacim stolom. prahy nemame. pre mna vyborny pomocnik ktory slape stale u nas
Odpovedať
@pralinka25 Rovnako mame Roomba 650 uz tri roky a perfektna vec. Dostane sa vsade. Ak chcete mat takehoto pomocnika doma, treba tomu prisposobovat aj nabytok. Vsetko na nozickach. ;-) A este jedna vec - snimace nevidia ciernu farbu, cize do ciernych veci naraza. Ak su inej farby, bez problemov.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@ivanka42 nenechava pri umyvani mokre kolaje? Ake podlahy s nim umyvas?
Odpovedať
@ivanka42 dáš nejaký link? Ďakujem
Odpovedať
@ivanka42 dáš nejaký link? Ďakujem
Odpovedať
nepustí sem link, ale daj si do google hybridný robotický vysávač a nájde ti
Odpovedať
my mame Roombu 980 a nedala by som ju za nic, najlepsia investicia aku sme mohli spravit :-) mame dvoch psov, vysavame kazdy den cely dom, jedine co spravim je ze zdvihnem stolicky v jedalni (povysaval by aj tak,no o tom dlhsie by mu to trvalo a kedze som na MD nechcem,aby sa zbytocne motal a dlho vysaval ked to nie je nutne) a v kupelni maly kobercek pri vani. pouzivam majaky,kde nechcem,aby isiel, dam majak. obycajny vysavac uz pouzivam iba, ked chcem odsat sopliky malej dcere :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
keď robotický, tak Xiaomi Mi Robot. Je lacnejší ako ostatné a vysáva oveľa lepšie ako napr. roomba - inteligentnejšie.
Odpovedať
Najlepsia investicia do zberaca spiny, tak to uz je sila, keby to bola investicia do diamantov, alebo zlata tak nepovie nic, ale do crepa co nevie ani kade uz isiel a chodi ako napity.
Odpovedať
@originalx no radšej opitý crep :-D diamanty nepovysavaju. Takže sú na figu. ...... Ty vysávas doma?
Odpovedať
@ada32 ano vysavam, je to najvacsi ralax.
Odpovedať
Neprídeš aj k nám? Ja inak tiež celkom rada vysavam. Ale ja už každý deň a to potom nie je relax ale obťažovanie. Takto vypustim opitý crep a mám čisté svedomie.
Odpovedať
@chumo je rozdiel medzi 300€ rombou a 800€
Odpovedať
@ada32 ja vysavam len v nedelu rano. Nie nepridem, niesom hodinovy manzel. 😀
Odpovedať
jeden kamos ma rombu, druhy Xiaomi. Vysavaju porovnatelne. Pochvaluju si to. Xiaomi lacnejsi minimalne o polovicu. Ja planujem kupit Xiaomi.
Odpovedať
@dominik_boksansky vieš mi, prosím ťa poslať link, odkiaľ ho plánuješ kúpiť? Tiež o ňom uvažujem..dnes som pozerala rombu..700€vyssia rada vraj, zdá sa mi to veľa.
Odpovedať
@cernusik na koiku je teraz akcia od romby, napis mi ip, dam ti kod aj s akciou
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.gearbest.com/robot-vacuum... urcite xiaomi mi robot vacuum, odporucam stranku gearbest, ale odporucam tiez pockat an promokod, prednedavnom bol a nestihla som :/ snad do Vianoc este bude :)
Odpovedať
Ja mam Neato Botvac D75,stoji cca 500€ a velka spokojnost.Ma laserovu navigaciu,vybornu vydrz baterie a vysava naozaj velmi dobre,precizne a systematicky.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?