Môžem prať tmavý záves na 40°?

Profilova fotka
Spravili sme tmavý záves z látky, aká sa nám najviac páčila, ako som neskôr zistila, je to zrejme látka určená na prestieranie, keďže som ju videla už v asi troch reštauráciách. :-D Myslíte, že ho môžem kľudne oprať na 40-tke? Ak som k nemu dostala nejaké inštrukcie, zabudla som ich... Ď.
Odpovedať
osobne by som najskor začala s praním na ručné pranie, ak to nebude lepšie pridávaj stupne, len pozor na pokrčenie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@eluma No práve robiť nemôžem (dotýkať sa akýchkoľvek čistiacich prostriedkov), ale dala som to nakoniec na express 15-minútový program na tu 40-tku a nič sa tomu nestalo... Ani látke, ani farbe, ešte sa aj pekne sám vyrovnal hneď ako som ho zavesila. Pre istotu som ho dala samý, aby niečo nezafarbil, keďže je dosť tmavý, ale všetko dobre dopadlo! :) Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
@li_la Ja by som tiez vyskusala najprv to rucne pranie, neviem, ako mas programy na pracke, ale ja mam jeden taky, ze je na 30 stupnov a je pri nom take pierko, takze na jemne pranie alebo mam rucne pranie a to je na 40. Tak ak mas nieco take, dala by som najprv to a uvidis, ci to vyperie vsetko, co ma, ale ja s tym problem nemam a vyperie to pekne vsetko a pri zmykani to je na menej otacok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@foxo Neviem, čo si týmto tvojím príspevkom chcel dosiahnuť, ale môžem ti povedať, že si dosiahol akurát tak veľké nič, pretože tvoj príspevok nebol ani vtipný, ani trefný, ani urážajúci či provokujúci... Bolo to ako keby si ani nič nenapísal.
Odpovedať
Profilova fotka
@ciusinka Už som napísala hore nad tvojim príspevkom. Keď niečo neviem ako oprať dám to na 15-minútový do práčky. 40° som zabudla prestaviť na 30, takže sa to opralo aj na tej 40-tke a všetko je ok. :) Ďakujem.
Odpovedať
@li_la Ano tvoj prispevok sa mi zobrazil po tom, ako som odoslala svoj ;-) tak potom super, ja zase ked chcem nieco na jemnejsie oprat, lebo neviem, ako sa to bude spravat a co z toho vylezie, dam bud ten program na jemne pranie alebo na rucne pranie :-)
Odpovedať
@li_la A ty co nedas aspon ciarku,aspon malicku reakciu??? :-o Aspon na chvilu odit od tej pracky.
Odpovedať
Profilova fotka
@ciusinka Veď ja viem. :) No, toto je tiež taký nejaký jemný program, v popise bolo napísané, že vhodný napr. na záclony alebo jemné spodné prádlo. Ale toto bol tmavý záves a asi aj z odolnej látky, tak preto som sa chcela popýtať o radu. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?