Kúpeľne v skutočnosti vs. dokonalé vizualizácie

Zobraz úvodný príspevok
Strecháči.Všetky kúpeľne vyzerajú na fotkách fantastický dokonale a úžasné.Vsetko nadekorovane,žiadne uteráky,veci bežnej potreby..ako je to u vás v skutočnosti?Kam dávate uteráky,osušky po sprchovaní?Zavesit a "priznať"ich,alebo usušiť a každý deň upratať???
Odpovedať
@zita19 :-D ja mám našťastie zlatú svokru to možno preto že tiež bohvieakú dobrú nemala ani mamu ani svokru tak sa zaprisahala že ona taká nebude a snaží sa nahradiť aj moju mamu ktorá tu už nieje... a hlavne ona je zas ten typ že vyhodí aj čo netreba takže tento druh darčeka by sa mojim dievčatám ani nedostal lebo nebol uskladnený :-N :-D naše sa ešte s legom občas hrajú ale tieto vianoce už bola stopka na hračky takže bolo oblečko, knihy a dali peniaze... aa všetci sme si vydýchli že im netreba vymýšľať darčeky čo ešte nemajú ...
Odpovedať
@zuzanale joj, tak mooja svokra skreckovala vsetko. V lete odisla do DD a ja som po nej upratovala byt. Prisamvacku, vyhadzovala som aj skoricovy cukor co Husaka pamatal, 8 (slovom osem) zehliciek, 4 (styri) vysavace, a ked som chcela vysavat, musela som doniest nas.... Teda okrem dalsich asi 100 vriec kadejakých c.h.ujovin No ale dostali sme sa daleko od povodnej temy. Tak sa vratim ku kupelni. Tam toho bolo tolko vselijakych samponov nakupenych v akcii, ze by ho neminula ani keby este 100 rokov zila a vlasy umyvala 5x denne :-p
Odpovedať
Profilova fotka
hajzlikovu kefu mam taku najobycajnejsiu umelu (najlacnejsiu z ikei) a vedla wcka polozenu. Schovat ju nie je kde. Ale tak su aj krasne a drahe stojany na kefy spolu s drziakom na toaletak. Bezny bordel u nas taky, ze som na prasky z neho a uz som ukazala detom, ako po sebe umyt zvysky mydla a zubnej pasty. Inak umyvam to umyvadlo kazdy den vzdy ked k nemu pridem a vzdy je zaspinene - nechapem. Normlane mi aj smrdi niekedy, co ho ochytaju spinavymi rukami a nechaju to tam kvasit, hnusi sa mi tam umyt zuby kym tu spinu z neho nezmyjem. A to muz skonstatoval, ze odkedy mame deti sa moje naroky na cistotu znacne znizili :-p Ale k utieraniu do sucha po kazdom pouziti sme sa nikdy nedostali. Ozaj som rada, ked su stopy po nich minimalne. Estet by u nas zahynul od hrozy :-D
Odpovedať
trocha špiny neuškodí :-D otec hovoril "to je čistá špina" :-p a ešte "komu sa nepáči, môže sa na prahu otočiť a ísť"
Odpovedať
@mirec_9 no a potom sa stretavaj s takymi ludmi, ze ani, ja chapem, ze kazdy sme iny, ale su veci, ktore neznesiem a to najma ked niekto panikari len z toho, ze nie je uterak spravne poskladany a ulozeny na svojom mieste
Odpovedať
Este to aby som kefu niekam schovavala @sissik, to uz by sme ake uletene museli byt. Sak to co je. Ved pre nejaky ucel tam je ta kefa, tak nevidim dovod na to ju skryvat.
Odpovedať
@stanii75 ja mam niekedy z niektorých ludi dojem, ze musia byt z inej dimenzie. (vraj) Neprdia, (asi) nes... (vsak vies), deti kupili v Tuzexe take uz hotove vychovane, co neprdia ani ne..., nebehaju, nekricia, nehadzu sa o zem, mlaky obchadzaju, nejedia rukami, nikdy sa nezakydali, ani im ziadna omrvinka na zem nikdy nespadla... :-p
Odpovedať
@eeffka jaaj ja o tom prd viem, ja som uz za zenitom :-D :-D to, ze je kupelna na selficka, to je vec, o ktorej som nemal paru, asi by som to mal vyskusat :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jaaaj, tak ja som sa pobavila pri citani :-) ... ked si predstavim nasu kupelnu a vsetkeho po sest, tak konecna :-))) ... keby to vsetko mam niekam skryvat, tak si na to musim kupit este jednu specialnu miestnost :-N :-N :-N ... a k tomu vsetkemu mala detska vanicka, nocnik, stupienok...na wecku dalsi stupienok plus redukcia na wecko... a somarinky z vane, co nevojdu do skriniek, tak tie davam priebezne do jedneho kosika, co mam na pracke (sprchace, sampony, balzamy, kremy, a atd.) ... ale vzdy sa to tam pomalicky nenapadne opät presunie :-D ...
Odpovedať
Profilova fotka
Hej Hej to je to, ze pri vizualizacii vsetko vyzera tak pekne, ale keby to chceli nacrtnut tak do realu ako pises @ramzesa, s detskymi vanickami, roznymi kefami a blbostami, na ktore sa pri vizualizacii nejak nemysli :)
Odpovedať
@ramzesa je to prirodzené, keď človek žije v domácnosti, v kúpeľni bežne funguje, tak je to iné, veľa vecí na nete, na fotkách, obrázkoch vyzerá úplne inak jak je v realite v skutočnosti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ikeacke katalógy sú v tomto väčšinou realistické. Tam je ten bordel ešte aj pekný. Inak tie umelé vizky z kúpeľňových štúdií nemám ani ja rada.
Odpovedať
bordel ku kupelke patri, no zas nevravim spina. clovek ju vyuziva denno denne, takze vsetko sa chovat proste neda, aj keby sme neviem ako moc chceli
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?