Klasicky vysavac bez vreciek

Prosim poradte klasicky vysavac napajany zo siete bez sacikov co poriadne povysava ... mame vsade hlavne dlazbu ale budeme mat aj mensie koberce ...s akou znackou ste spokojni???
Odpovedať
@veverka123456 budem podrývať, ale prečo bezvreckový? Hlavne taky aby mal nastavec na tvrde podlahy.
Odpovedať
Skuste zvazit a tie roboticke. Len nie nejaky smejd, co by bolo sklamanie. A ano, k robotickemu je potrebny aj aspon daky ten obyc, tycovy.
Odpovedať
https://www.okay.sk/products/bezvreck... My mame tento už 7 rokov, vysavam takmer každý deň, zvládol aj prach zo sadrokartónu a podobne
Odpovedať
Po niekoľkých kúpených (a od zlosti rozbitých) vysávačoch v posledných rokoch, som pred cca 1 - 2 rokmi konečne natrafil na malého pracanta, ktorý sa blíži k oným jednoduchým nezmarom, čo vedia poriadne urobiť svoju prácu. Sací výkon vynikajúci, žiaden sáčok, povysáva aj vodu ak treba. Naozaj odporúčam. (len ktovie, či ho ešte vyrábajú, a či ho už náhodou "neinovovali" na nejakú modernú ekologickú európsku sračku). ETA Efektiv 0869, napr.: https://vysavace.heureka.sk/eta-efekt...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, uz je tradiciou na ms, ze odpoved dostanes uplne inu, nez co sa pytas, tak zachovam... Trubicovy vysavac na siet uz nepouzivam niekolko rokov. Uz deviaty rok mam tycovy vysavac (treti) a uplne ho nahradil. Pobeham s nim po celom dome 1x za den, ide to rychlo, bez snurovania, hadicovania, odkladania.
Odpovedať
Mame doma aj 2 macky. Vysavat denne ideal. Tam chlpy, tan macky nieco zrali, tam ostali muchy, co sa s nimi pohrali a ked chcipli, tak to nebol zaujimavy objekt pre macky atd. Asi 5 rokov vysavac Elektrolux. Fakt tichucky, silny. Ale. Posledne 2 roky je doma aj roboticky. Dnes stoji uz iba okolo 300€. 3 x klik v mobile a uz ide. Ano, potrebne pozbierat mysicky (hracky). Raz za tyzden ho vyprazdnit. 2 hodinky a povysavane. Zhruba 1m² za minutu to vychadza. Ale kazdy ma ine potreby a predstavy. Aj akoze s mopovanim. Susicka, mycka, rob. vysavac a domacnost hrou.
Odpovedať
dlho som si hovorila, že aká je to zbytočnosť ten robotický vysávač, že však povysávané mám zachvíľu. ale to sa len zdá, kým všetky izby pobehám s vysávačom, tak to predsa len trvá a takto ten robotický, hoc to robí dlhšie ako som to ja, ale mám to bez nejaký starostí a bez toho, že si naplánujem na vtedy a vtedy vysávanie. takto ho zapnem aj keď nie som doma a vybavená vec.
Odpovedať
@lenkito10 za 9 rokov 3 vysávače....to mi neznie ako dobrá recenzia 😄😄😔
Odpovedať
@zuzcek1988 to moc veru nie. My mame klasicky vysavac osem rokov, k tomu sem dokupili roboticky, ale stale sa vyuziva aj ten stary popri nom.
Odpovedať
Profilova fotka
Tycove dlho nevydrzia, prvy za nejakych 100, mozno 2r, dalsi okolo 200, tiez 2-3r, z neho sme nechali rucny vysavac, co este dobre saje a treti som si povedala ze uz skusim dyson, tak uz nejakych 4-5 rokov ide. Fakt uz tahat za sebou vysavac, nie je pre mna. Odpociva v garazi. Roboticky sa moc neujal, dost zapada prachom.
Odpovedať
@lenkito10 a aky mate prosim???
Odpovedať
Profilova fotka
Mam Dyson V8. Vtedy som pozerala aj rowentu, zdalo sa mi jednoduchsie prehadzovanie hlavic, ale pri vyprazdneni smeti bol kontakt smeti s rukami, kdezto na dysone sa mi otvori nadobka nad kosom a smeti vypadnu. + Kefa na dysone nebola ako na vsetkych ostatnych - dve rotacne kefky na ktore sa omotavali vlasy, ale bola hladka (plysova) a vcelku. Mali ho uz dlhe roky dve nase tetusky, lenze na prvych verziach fukal vzduch priamo do tvare, potom to zmenili. Teraz uz su na trhu asi aj dalsie vykonne vysavace, len som pozrela Rowentu, vtedy mala motor vstrede, teraz na konci, co sa podoba na dyson. Draha zalezitost, ale velmi lahka manipulacia, lebo tahat vysavac, ktory samozrejme "nabura do rohov", tahat snuru je ostara. Deti tiez povysavaju, bez toho naburavania.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?