Čistenie strechy: Recenzie a skúsenosti s prípravkom Isokor Profi Čistič

Zdravím, chceli by sme si vyčistiť na jar strechu. Našla som tento produkt od firmy Isokor, poznáte to niekto? Máte s ním skúsenosti? Podľa recenzií vyzerá dobre, ale chceli by sme si byť istý. https://isokor.sk/produkt/profi-cisti... Za každú radu ďakujem.
Odpovedať
Pred dvoma rokmi som cistil strechu a pouzil som wapku.Mach a hrubu necistotu som oskrabal špachtlou.Nasledne som krytinu osetril farbou od f.Tikkurila.Ten prostriedok nevyzera zle,len v lete sa bude velmi rychlo odparovat.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hilux:

Pred dvoma rokmi som cistil strechu a pouzil som …
@hilux super, ďakujem za radu :) .... možno ak by sme v menej teplom počasí čistili, tak na jar bolo by to fajn, prípadne váš spôsob ...... každopádne vďaka za reakciu :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od julka236:

Zdravím, chceli by sme si vyčistiť na jar strec…
@julka236 vyčistiť od čoho? , mne to čistil silnou 3 fázovou Wapkou starú farbu ktorá sa lúpala, vyčistila sa dokonale a natieral to farbou ktorá sa môže použiť ako základ i vrchná ,natieral 3x , 2x veľkou štetkou na maľovanie a 3 veľkým mopom , teraz viac ako 10r a stále ako nová a to má falcovaný pozinkovaný plech viac ako 65 r. ešte s Rakúska, na východe vtedy ešte rástla tráva na mieste dnešného obrovského závodu
Odpovedať
zhruba pred mesiacom som obdivoval švagrovu (novú, 10r.) strechu Bramac, to bolo vtedy rečí o kvalite, ale dnes je to hrôza, veď sa mu to rozpadá navidomoči. Tak som rád, že tom dal plech.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?