Odpoveď na príspevok od prvosienka5:
@huliana To je hádam jasné. Aj keď poznám taký pr… @prvosienka5 Tak to mi s prepacenim pride uplne na hlavu. To je potom totalna lenivost a vyhadzovanie penazi za mna. @rencipo A nemozu sa tak akoze zlomit? Nam sa to stalo niekolkokrat na vnutornych zaluziach este kedysi kedysi davno, ked moj otec odhodlane zabijal doma muchy 😂Odpoveď na príspevok od huliana:
@prvosienka5 Tak to mi s prepacenim pride uplne n… @huliana Tiež som toho názoru. Ale keď má niekto tých peňazí ozaj na vyhadzovanie, tak hádam sa nebude zapodievať nejakým zbytočným upratovaním 😅Odpoveď na príspevok od prvosienka5:
@huliana Tiež som toho názoru. Ale keď má niekto … @prvosienka5 Tak keď má niekto tých peňazí na vyhadzovanie, tak si myslím, že nie je problém si niekoho zavolať na upratovanie, nech sa o to postará teda niekto iný. Ale keď sa to robí pravidelne, tak to potom nie je také hrozné a rýchlo sa to dá obriadiť.Odpoveď na príspevok od japupi:
@prvosienka5 Tak keď má niekto tých peňazí na vyh… @japupi Veď určite. Nie je to nič, čo by sa nedalo zvládnuť. Ale keď sa to nechá zájsť ďaleko, tak jasné, že to bude len horšie. Samé sa to neočistí.Odpoveď na príspevok od huliana:
@prvosienka5 Tak to mi s prepacenim pride uplne n… @huliana U nas doma to tiez kedysi odniesli vnutorne zaluzie, ked otec nahanal muchy po obyvacke, lamely sa hned ohli alebo zlomili. Vonkajsie su ale uplne iny level, to nemozes porovnavat, tie su robene z pevnejsieho materialu. Musia byt odolne voci vetru, dazdu aj snehu, takze len tak sa nezlomia. Jasne, ked by niekto tresol do nich naschval, asi by to pocitili, ale pri beznom pouzivani vydrzia vela.Odpoveď na príspevok od rencipo:
@huliana U nas doma to tiez kedysi odniesli vnuto… @rencipo Zivo si ich viem predstavit, ba priam ich vidim 😀 Presne tak vyzeraju aj nase v kancelarii. Ale tu sa to toleruje, tu sa premelie vela ludi, tu sa pracuje. To je ine ako doma, tam by mi to prekazalo.Odpoveď na príspevok od prvosienka5:
@japupi Veď určite. Nie je to nič, čo by sa nedal… @prvosienka5 A to je chyba 😀 O čo by bol život krajší 😀Odpoveď na príspevok od japupi:
@prvosienka5 A to je chyba 😀 O čo by bol život kr… @japupi Stále si vieš niekoho zavolať, kto to môže urobiť miesto teba 😀 Aj upratovacie firmy ponúkajú tieto služby, alebo sú už teraz aj rôzne aplikácie, kde sú ľudia, ktorý ponúkajú, že poupratujú, vyvenčia a tak ďalej. Čiže nie je nutné, aby si to robila ty sama 🙂