Bioklimatická pergola

Dobrý deň, práve sme si dali nacenit bioklimaticke pergoly u viacerých spoločnosti, poprechádzali sme showroomy a ako najkvalitnejšie riešenie pomer cena-kvalita nám prišla spoločnosť AlutechBohemia. Mate s nimi niekto skúsenosti? Vyšli mi vo všetkom v ústrety, pergoly neprekupuju a dodacie lehoty majú okolo 6 týždňov. Jedna znama ma od nich pergolu MM GLASS s mliecnym sklom a nevie si vynachvalit ich pristup, servis a profesionalitu. Pripadne môžete odporučiť nejakú spoločnosť, ale hlavne nie Hobbytec, o nich sa vie ze sú lacni a nekvalitni :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dudo222:

Dobrý deň, práve sme si dali nacenit bioklimatic…
@dudo222 kedysi sme od nich pergoly nakupovali pod označením MERIDIEM. Dodnes s nimi majú naši zákazníci problémy a ako výrobca od toho dali ruky preč. V minulosti sme komunikovali s pánom Koubkom. Radšej sme s nimi spoluprácu ukončili. Aktuálne robíme s RENSONOM, ktorý je síce vo vyššej cenovej relácii ale nikdy sme problémy nemali.
Odpovedať
Renson máme aj my na terase už tretím rokom. Camargue, samostatne stojacu so screenmi. Spokojnosť. Pohyb vzduchu tam funguje aj bez pootvorenia strechy, ale robí to pekný efekt keď si to otvoríte. Nad mliečnym sklom by som fakt ani len neuvažoval... akurát je to drahé jak prasa.
Odpovedať

@dudo222 my sme akurat objednaly z al pergoly cz maju showroom uz aj v ba, ak chcete s mliecnym sklom skuste alumongarden z pu tam su polovicne ceny.
Odpovedať

@dudo222 nam robila pergolu pred troma rokmi firma isotra. mozem odporucat, od tej prvotnej komunikacie, cez zameranie az po montaz prebiehalo vsetko bez problemov. aj teraz po case hodnotim pergolu velice dobre, nemali sme s nou ziadne problemy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?