Umelý bonsai

Profilova fotka
Prosím Vás nemate niekto umelý bonsai, taký čo vyzerá ako živý? Chcela by som na miesto kde je vždy tieň. Vďaka
Odpovedať
bonsai som este nevidela taky podareny, co by vyzeral ako zivy, kamoska ta si objednavala nejake stromceky z umele stromy, tak nejako je ten web a teda niektore su pekne, ale je to podla mna ked sa kupuje cez net tak dost velky risk, ze nemas istotu, co ti pride a jak to ozaj bude vyzerat
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlanik3 no veď toto. Toho sa bojím. My v robote máme umelý ale to vyzerá ako totálne zivy a neviem či aj ten kamienok nie je reálny konár z nejakého stromu...Adi budem musieť prezistit...skúsim pozrieť aj tie umelé stromy...
Odpovedať
@nicicka v robote ti nevedia dat tip, ze kde to zohnali? z kade je? najlepsie bude asi si pozriet ci nie su aj nejake take predajne, kde by si priamo mohla vidiet, co kupujes, lebo toto mi pride jak podobne ako ked vianocny stromcek kupujes, segra minuly rok si tak vybrala cez net v nejakom eshope, objednala, ze ved podla obrazka krasny a prisla metla, hlavne, ze kopu penazi zan dala :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlanik3 no preto nechcem riskovať...ale akurát som zisťovala, tak ten kamienok majú originál z bonsaia, ktorý im vyhynul a vrch je umelý dokupeny a pripevnený...vraj aj buk ma také pekné konáre alebo korene čo sa dajú použiť ako kamienok...tak musím čosi také vyspekulovat.
Odpovedať
@nicicka skus nieco popozerat, pozistovat a uvidis, hlavne nevyhadzuj za to kopu penazi ked nebudes nazivo vidiet jak vyzera :-) drzim prsty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako viem, ze mavaju aj umele, no zatial co som videla, tak to veru moc podarene kusky teda neboli. ako to by si si musela kupit len tak, ze by si ho priamo aj videla, aby si potom z balicka nebola sklamana
Odpovedať
Profilova fotka
@evinina Ano. presne...
Odpovedať
Profilova fotka
A musí to byť priamo bonsai? Nemôže to byť niečo iné?
Odpovedať
Profilova fotka
@buch_buch1 Ked sa pyta na bonsai, tak evidentne chce len bonsai. Predsa len to vyzera dobre. Lepsie jak niektore ine stromceky. Este mozno by som sla do nejakej palmy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@buch_buch1 @daniella121 no nieco na ten styl, taky krivy konarik :-D To chcem len do kvetinaca ku vchodovym dveram...palma by tam asi nevosla :D
Odpovedať
Profilova fotka
aký rozmer potrebuješ? veľkosť? cca 40cm stačí, či viacej?
Odpovedať
Profilova fotka
@dedosim myslím že ano, 40 cm staci
Odpovedať
Profilova fotka
@nicicka skús pozrieť na stránke hydroflóry, tam majú v takých rozmeroch, mama tam pozerala pred pár mesiacmi, ale či napokon aj kúpila tak to neviem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?