Stoji voda

Profilova fotka
Pri dazdi nam na terase stoji voda. Mame tam vyliaty hladeny beton- robili ho do rovnovahy- (v pripade ze by sme tam niekedy mali zimnu zahradu). Vsak zimnu zahradu az urgentne nepotrebujem... len nechcem aby mi tam stala voda neustale po dazdoch(vacsinou bocny dazd).... Da sa tento liaty hladeny beton nejako vyspadovat? nech kludne naprsi- ale nech to odtecie prec. Dakujem
Odpovedať
Toto asi len prekryť strieškou...
Odpovedať
Ked vysycha kaluz, pozri, kde mizne voda ako posledna. Tam vrtni dierku 😀
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kejsix:

Ked vysycha kaluz, pozri, kde mizne voda ako posl…
@kejsix kaluz nam stoji presne pre vstupom do domu... stoji- kym ju nevymetiem..
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Toto asi len prekryť strieškou...
@dedo758 zakryte to mame- zlo robi bocny dazd- a to ze neni spad.. teda len zimna zahrada..??
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od henky:

@kejsix kaluz nam stoji presne pre vstupom do dom…
@henky Tak vrtni tam a hod cez to rohozku, co Ti poviem. Bud tu vodu odvedies prec, alebo zabranis aby sa tam dostala. Nedostaneš lepšiu radu.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@henky Tak vrtni tam a hod cez to rohozku, co Ti …
@kejsix Dakujem... (skor som myslela ci sa neda nieco vyliat na to- a spadovat.. alebo nejaka tenka dlazba- a spadovat nou..) ale asi nie dobry napad...
Odpovedať

@kejsix Dakujem... (skor som myslela ci sa neda n…
@henky Da sa dat dlazba na terce a voda ostane pod nou. Lenze uz tam mas dvere a okna, cize vyska toho hotoveho betonu nepusti.
Odpovedať

@dedo758 zakryte to mame- zlo robi bocny dazd- a …
@henky Dá sa aj betón zbrúsiť, ale to už tá zimná záhrada bude definitívnejšie riešenie. A keď nie všetko naraz zatvoriť, tak aspoň z tej kratšej strany. Alebo len niečím provizórne - napr. takou tou ťažkou priehľadnou fóliou, ako bývajú zatvorené vonkajšie terasy barov či reštaurácií. Niečo takéto http://krycieplachty.sk/plachty-na-te...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?