Skrina na náradie

Ahojte, zháňame skriňu/kôlňu na náradie a drobnosti na záhradu, resp. terasu. Zboku na to bude trošku pršať, takže skriňa by mala byť ideálne plastová alebo drevená. Mali sme asi dva pokusy objednať z internetu a katastrofa. Drevenú sme ani neskladali a plastovu sme v polovici skldania vzdali. Nemáte niečo podobné, nemáte skúsenosť, koľko by stálo niečo také na mieru?
Odpovedať
@yimi Ja mám na záhrade skrinku plechovú natretú zákl. náterom, kde mám uložený aj kotlík+záhr.náradie.. To čo Ty by si chcel na mieru cca 200€ s náterom... 😐
Odpovedať
ahoj, viem ze tuto radu asi nechces pocut, ale co keby si si ju vyrobil? Ver mi, nie je to nic zlozite. Pouzijes dobru lazuru a prezije aj teba obrazne povedane 😄 budes mat dobry pocit z odvedenej roboty. len navrh 😄
Odpovedať
@miselito mas taku urobenu, ze by si si ju sam robil? lebo dnes neviem ci sa to oplati, ked si uz vies aj plechovu aj barsjaku kupit za nie vela penazi a sluzi dobre 😉
Odpovedať
@borisss ano, robil som nieco podobne, ale nie pre seba...len pravdu mas, ze pri cenach dreva ake su teraz sa to neoplati
Odpovedať
https://www.domcek-zahradny.sk/plecho...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?