Rekonštrukcia unimobunky

Ahojte. Chcem zrekonštruovať klasickú unimobunku, zhora bude fatrafol (dorobím zateplenie strechy pir doskou), na exteriérové steny fasádnu fóliu a trapéz plech. Interiér nie je zdevastovaný, len chlapi na stavbe dostali nápad natrieť steny benzínom kvôli vlhkostnej odolnosti. A aj po rokoch je to cítiť, tak by som obklad steny demontoval, do stien dal vatu do roštu a na vrch biodosku alebo niečo také. Neviete čo je vlastne v stenách? Nemal som to ešte otvorené... Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od standa1981:

Ahojte. Chcem zrekonštruovať klasickú unimobunku…
@standa1981 jedine co mi napada co moze byt v stenach je tak eps, pir, vata, asfaltove pasy alebo folie. ak som nieco vynechal doplnte ma.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od k3zz:

@standa1981 jedine co mi napada co moze byt v ste…
@k3zz zvonku chcem dať trapezovy plech určite, teraz som bunku otvoril a bočným dažďom mi napršalo do škáry medzi rámom a panelom uspodu, v podlahe je vata a tá natiahla vlkosť a momentálne mi nemusím kupovať hlivu ustricový, lebo mi rastie v bunke... steny chcem dať napr.Uniroll Profi, drevený rošt, dosky a umývateľný obklad (matný plech alebo PVC čo sa dáva v nemocnici na sokle ...)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?