Poraďte vode odolnú náhradu drevenej terasy

hladame nieco na oblozenie vonkajsej terasy, vnutri mame dlazkovicu a nieco podobne chceme aj vonku, lenze musi to byt vode odolne. Ma niekto s tym skusenost?
Odpovedať
http://www.drevo-plast.sk/
Odpovedať
Profilova fotka
Kamen - ta prezije a je krasny... prirodzeny... nie ako tie falosne drevoplasty
Odpovedať
jedine hnusny drevoplas alebo dlazbu v dekore dreva,ale v tychto pripadoch ak chces aby ti to ladilo s drevenou krasnou dlazkovicou s interieru - tak to teda bude mackopes, ak nie drevo daj nieco uplne ine.
Odpovedať
www.condecor.cz
Odpovedať
chod uz s tym kondekorom niekam, naco tu spamujes? :-)
Odpovedať
Ja mam drevoplast. Podla mna vobec nevyzera neprirodzene, vsetci sa ma pytaju, ake to je drevo. Kamen je sice pekny, ale vacsinou je nasiakavy a ked to oprskas mastnym, tazko sa toho zbavis. Mam to zatial len nieco okolo roka, takze o zivotnosti nemozem vela napisat. Ale zatial ziadne zmeny od slnka ani od vody... V jednej casti mi na tu podlahu strieka zavlaha a je to v poriadku. Dokonca som mala dosky urcene na branu ponorene asi 3 mesiace v 10 cm vody, omylom mi to zatieklo v pivnici a su v poriadku.
Odpovedať
@compra plastove misky umyvam v umyvacke riadu a su ako nove, takze ani drevoplastu voda nema ako ublizit. je to kus plastovej dosky s drev.pilinami - ziadna kresba dreva. Pomylit s drevom si ho teda nemozno v ziadnom pripade.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?