PODPIVNIČENÁ TERASA

Profilova fotka
Zdravím, chcel by som si postaviť terasu pri dome 6x5m. Sokel na dome mám vysoký 1m a v najnižšej časti 1,40m ( terén z kopca ). Terasu by som chcel z DT20 a a pod ňou spraviť nejaký odkladací priestor napríklad na zazimovanie záhradného nábytku alebo na kosačku. Robil to niekto z vás? Poprosím o nejakú inšpiráciu prípadne dobrú radu. Niečo také ako je na foto ale tam kde je na tej fotke okno tam budem mať ja schody. Na nákrese čierne sú schody z boku hnedá čiara je terén. Sorry za amatérky nákres 😂
Odpovedať
@techmont Nemám síce také, ale robí sa to bežne. Treba len myslieť dopredu na odvodnenie (napr. dole pri dverách zbernú nádrž s automatickým čerpadlom). Známi majú podobne schody z exteriéru do pivnice a počas lejakov im cez dvere zaplavuje pivnicu voda, čo steká po schodoch dole.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 no jasné s tým rátam ale dík za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 ja som myslel niečo takéto a dvere zo spodu pod schodmi čiže terén pôjde od dverí smerom dole. Tak s vodou by problém nebol. Mňa skôr zaujíma nejaký postup celej stavby a možno aj nejaké zaujímavé nápady.
Odpovedať
@techmont A tie dvere budú ako vysoké? Prejdeš cez ne postojačky?
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 práveže nemusia byť vysokoké aby som prešiel v stoji mne stačí iba tam ukladať veci zo záhrady a dvere dám spraviť na mieru.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?