Hlinikova pergola - s lamelami

Ahojte. Riešil niekto hlinníkovú pergolu s lamelami, ale na manuálny pohon? Nepotrebujem ovládanie na dialkový ovládač a nejakú inteligenciu, len aby som vedel lamely otvoriť/zatvoriť nejakým tiahlom. A tiež by som potreboval rozmer 8,2 x 4,5m. Takéto rozmery som nenašiel ani u jedného výrobcu. Neviete mi odporučiť nejakú firmu? Ďakujem.
Odpovedať
@kajo873 mohol by Ti pomôcť systém sam kit, čo je vlastne otočný držiak na lamely, nechcem robiť reklamu, ale na nete to najdeš.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ked rozmery nemaju uvedene, tak niektori z vyrobcov bude isto vediet spravit aj nadrozmer. Bude sa to musiet mozno nadpajat z viacerych casti alebo tak, nemoze v tom byt az taky problme si myslim.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím, riešili ste to? uvažujem nad niečím podobným. diky @kajo873
Odpovedať
Profilova fotka
treba sa informovat priamo u firmy, za seba mozem poradit isotru. ono kazda firma ma nejake predpisane rozmery, ktore uvadzaju, ale da sa vsetko vymysliet. v tomto pripade si myslim, ze by ta pergola pozostavala z dvoch casti, aby mohla mat na sirku tych vyse osem metrov. lebo tak firma si tiez nezoberie na triko, ze to bude nestabilne alebo co, tak potom sa to takto riesi.
Odpovedať
@manasko Dal som nakoniec sťahovaciu pergolu EVA od sunsystem https://www.sunsystem.sk/pergoly-s-po... Tie naklápacie lamely to boli šialené sumy v hodnote nového auta na môj rozmer.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň, odporúčame vám navštíviť našu web stránku, kde si viete nakonfigurovať pergolu podľa vašich predstáv. Prípadne si preštudujte názory našich zákazníkov: https://www.google.com/search?q=garde...,,,, . Ďakujeme. S pozdravom Filip za tím GARDEON.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajo873:

@manasko Dal som nakoniec sťahovaciu pergolu EVA …
@kajo873 zdravim, rada by som sa opytala po case na Vasu recenziu na tu pergolu. Nepremokne pod nu ked prsi, alebo ked je silny vietor co u nas niekedy zvykne byt az vír, zlomilo nam tak 3 pevne slnecniky aj hojdacku Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sofkabarbie:

@kajo873 zdravim, rada by som sa opytala po case…
@sofkabarbie Zdravím. Premoknúť nepremokne, je to pevná "autoplachta" Ale z boku určite našľahá keď prší. To sa deje aj pri kalsickej pevnej pergole ked nie je nijak chránená z boku. V zime ju zaťahujem, čiže nemôže tam byť trvalo nič čo by nemalo omoknúť. Čo sa týka vetra, ja ju mám v závetrí. Ale mám dojem že je vetru odolná do 80km/h, je lepšie ju potom stiahnuť, to by sa malo dať aj automatizovať. Ale ja ju mávam celé leto roztiahnutú a aj ked bol vietor tak vpohode.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajo873:

@sofkabarbie Zdravím. Premoknúť nepremokne, je to…
@kajo873 dakujem za informacie Ak by ste bol ochotny, napisali by ste mi cenu ? (Kludne do spravy) na Vas rozmer? My mame terasu 10x3,6m Dakujem!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?