Ked bude aj okolie prisposobene nejakou prirodnou zelenou,tak to moze byt pekne. Ale ak mas nejaky super moderny dom a samu dlazbu, tak tiez mi to moc nepasuje
je to velmi pekne, dali sme si to v sprche pri bazene. Ked sa sprchujeme v papuciach (gumenne slapky) za 2 sezony sme cely vrchny nater zodrali az na drevo. Prave vcera som nanovo olejovala xyladekorom...tak neviem...
@marselino1 Videla som to po ani nie polroku pouzivania... Ako nove tam, kde na to nesvieti slnko, neprsi, skratka pod strechou. Inak skarede, zosuchane. CIze ak to bude na celej ploche vystavene rovnakym podmienkam, tak ok. Ak nie, tak by som volila nieco ine.
@marselino1 myslis, ze vydrzia dlhsie ako z agatu? Hrubka 3cm , je asi len hrubka dreviny, vsak? Mas na tento material dobre referencie? Ja zhanam tiez nieco na terasu a rohodujem sa medzi terasovymi doskami a betonovou dlazbou na terce..
vyzera to super, aj ked tozvie ako dlho to vydrzi. My sme to tak mali na terase par rokov a akurat tento rok som to musel dat prec lebo sa to uplne uz rozpadalo..