Čo poviete na túto podlahu na terasu? Máte niekto skúsenosti?

Profilova fotka
Neviem sa rozhodnúť či dať toto, alebo terasové dosky...
Odpovedať
Profilova fotka
take nieco mi pasuje skor k bazenu ...
Odpovedať
Ked bude aj okolie prisposobene nejakou prirodnou zelenou,tak to moze byt pekne. Ale ak mas nejaky super moderny dom a samu dlazbu, tak tiez mi to moc nepasuje
Odpovedať
Profilova fotka
Ak je kryta a ide ti to stylovo k domu, uplne v pohode.
Odpovedať
zdalo sa mi to hlucne ked som po tom chodil...
Odpovedať
Profilova fotka
Skôr som myslel na kvalitu....
Odpovedať
Profilova fotka
@majki555 máme prerobený starší RD, kuk album.
Odpovedať
Profilova fotka
@marselino1 podla mna by sa to k vasmu domu velmi pekne hodilo. Akurat sa zo bude na slnku dost prehrievat v lete, lebo podlaha je dost tmava.
Odpovedať
je to velmi pekne, dali sme si to v sprche pri bazene. Ked sa sprchujeme v papuciach (gumenne slapky) za 2 sezony sme cely vrchny nater zodrali az na drevo. Prave vcera som nanovo olejovala xyladekorom...tak neviem...
Odpovedať
..este dodam ze sprchu mame na slnku a podlaha sa nezohrieva. Da sa po nej chodit bosou nohou. Betonova dlazba by bola teplejsia.....len ta udrzba....
Odpovedať
kvalitu tazko hodnotit ked netusime co je to za drevo, dizajnobo sa to hodi aj k modernemu aj klasickejsiemu domu.velka vyhoda ze na zimu to odlozis .
Odpovedať
@marselino1 v Kauflande maju na tieto kazety akcie sem-tam, stoji tam 17,9 €/ m2 . Drevo je cetifikovane - z agatu...
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird tieto su z Ikei, uvidime este sa rozhodujeme....
Odpovedať
@marselino1 v Ikea vychadzaju zbytocne draho - 25€/9ks. V Kauflande v akcii 17,99€/ 11ks.. http://www.modrastrecha.sk/blog/lubom...
Odpovedať
@marselino1 Videla som to po ani nie polroku pouzivania... Ako nove tam, kde na to nesvieti slnko, neprsi, skratka pod strechou. Inak skarede, zosuchane. CIze ak to bude na celej ploche vystavene rovnakym podmienkam, tak ok. Ak nie, tak by som volila nieco ine.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird ved to ze neviem ako s tou zivotnostou....teraz sme nasli nieco ine v bauhause tak uvidime....
Odpovedať
@marselino1 ja len ze keby ste sa rozhodli pre tie kazety, tak radsej z Kauflandu.. a co ine ste nasli v Bauhause?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lubomird tieto su z Ikea...v Bauhause mám vybraté tieto
Odpovedať
@marselino1 fiiha, kolko stoja prosim ta a z coho to je? Aka je hrubka materialu? Diky
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird cenu máš na fotke, 30,95€/m2....hrubka je 3 cm
Odpovedať
@marselino1 myslis, ze vydrzia dlhsie ako z agatu? Hrubka 3cm , je asi len hrubka dreviny, vsak? Mas na tento material dobre referencie? Ja zhanam tiez nieco na terasu a rohodujem sa medzi terasovymi doskami a betonovou dlazbou na terce..
Odpovedať
Profilova fotka
Tak napokon som kúpil tie v Bauhaus...
Odpovedať
@marselino1 prosim ta, nemohol by si pridat fotku, ako tie kazety vypadaju odspodu? Dik
Odpovedať
Profilova fotka
vyzera to super, aj ked tozvie ako dlho to vydrzi. My sme to tak mali na terase par rokov a akurat tento rok som to musel dat prec lebo sa to uplne uz rozpadalo..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?