Ahojte. Máme cca 23 m2 veľkú terasu. Nakoľko pôvodná terasa bola otvorená, dali sme ju zastrešiť. Pôvodnú dlažbu sme dali preč a majster nám položí novú betónovú a urobí aj nový poter. Vyjde nás to na 23 EUR/m2. Iba sa pýtam, je to taká priemerná cena? Malo? Veľa? Nevieme porovnať. Lokalita východne Slovensko okres Humenne.
@profistavbari veď hej 🙂 všetko je to aj tak o ľuďoch a jednotlivcoch, tak ako sa nájdu špekulanti na jednej aj druhej strane ... ja zas som sa nikdy nehádal , dal som si poradiť od živnostníkov aj firiem, pokecali sme, dali kávičku na stavbe, cigaretku, vždy som im pochválil robotu že krásne robia ... a myslím že aj to zavážilo, že nemám sfušovaný dom ako X ľudí čo tu nadáva na firmy a ľudí... ono sa asi aj lepšie robí a človek potom aj má snahu lepšie veci spraviť, ak je prístup z oboch strán osobnejší a priateľnejší ...
Dnes kadejakí zbohatlici, čo nakradli prachy, tvária sa jak majstri sveta a s robotníkmi jednajú jak so spodinou a ak majú zaplatiť tak hľadajú nedostatky a hádajú sa o blbosti... potom jasné, že aj tí pracovníci chodia na tú stavbu negatívne naladení a sfušujú rýchlo čo treba, aby odtiaľ čo najskôr vypadli.
@dodok lenže v obchode snáď ani nenájdeš na predaj dvere priamo s kľučkou. vždy si to vyberáš individuálne- to ale neznamená že to nemôžeš kúpiť naraz. Proste štandardne sa dvere predávajú bez toho.
@dexter89 znova nemám čo dodať. Tak ako ste písali ľudia aj na jednej aj na druhej strane občas cez hranu. Práca s ľuďmi jednoducho vždy taká. O to viac si vážim ľudí s prístupom ako máte vy úprimne vám ďakujem.