Odpoveď na príspevok od hucina:
@tamarka_32 cize ste to aj nejak s tym susedom do… @hucina To máš úplne jedno, ono ak je to jeden z tých mudrlantov, ktorému nie je nič dobré a každého názor je zlý, okrem toho jeho, tak to máš darmo sa dohadovať s takýmto človekom o niečom. Ale tak chápem, že je to sused a toho si nechceš pohnevať proste :-DOdpoveď na príspevok od hena_7:
@tamarka_32 tak ja neviem, nemoze zalezat aj od t… @hena_7 To som nejak neriesila, ale nemyslim si, ze by od toho zalezalo. Ale tak to este neznamena, ze to aj tak je 😀 @hucina Vies co, tam moc riesit nebolo co, len taka debata sa okolo toho vtedy zvrhla, ze mi to nedalo, tak som aj sem pisala.Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
Čo hovoríte na tie také samostojace pergoly len t… @lenikkk4 Čo ti na to poviem. Je to možnosť, ale to už treba mať na to aj pozemok si myslím. Keď máš malú záhradu a máš mať postavenú samostatne pergolu na záhrade, ktorá je dva metre od terasy, tak v tom moc zmysel nevidím.Odpoveď na príspevok od matusko48:
@lenikkk4 Čo ti na to poviem. Je to možnosť, ale … @matusko48 uplne suhlasim, v podstate ako taky kvazi altanok by som povedala.Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
Čo hovoríte na tie také samostojace pergoly len t… @lenikkk4 aj take nieco realne zvazujes, ci len tak si pozerala a ta to oslovilo? lebo vsak pergolu taku na terase mate, nie?Odpoveď na príspevok od hena_7:
@lenikkk4 aj take nieco realne zvazujes, ci len t… @hena_7 To by som bral, aby som rok po roku mohol takéto veci budovať na záhrade 😀 Ale tak je to fajn, aj keď je pri dome ukotvená aj keď je voľne stojaca. Tam sa ozaj nedá jednoznačne povedať, čo je lepšie.Odpoveď na príspevok od majcco:
@hena_7 To by som bral, aby som rok po roku mohol… @majcco ved ja rozumiem, kazdemu nieco ine vyhovuje. zalezi aj za akym ucelom to robis. tie volnestojace som videla uz aj ako prekrytie nad bazenom trebars, alebo tam bolo scasti schovate detske ihrisko na zahrade. a isto je dalsich sto prikladov, ked sa da takato pergola vyuzit 😉Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
Čo hovoríte na tie také samostojace pergoly len t… @lenikkk4 Za mna je to take odveci, ak k tomu neprislucha nic dalsie. Ale kazdemu sa samozrejme ine veci pacia.Odpoveď na príspevok od hena_7:
@lenikkk4 aj take nieco realne zvazujes, ci len t… @hena_7 Jedna vec je, či ma to oslovilo a druhá vec, či také niečo aj zvažujem 😀 Keby sme nemali už pergolu, tak aj zvažujem. Ale teraz nie je ani situácia na to, aby sme to riešili. Ale poznáš to, keď začnú na teba vyskakovať náhodné obrázky alebo videá... Tak som sa nejak do toho zakukala.Odpoveď na príspevok od matusko48:
@lenikkk4 Čo ti na to poviem. Je to možnosť, ale … @matusko48 Veď jasné, že nie hneď pri dome je to postavené. Moja predstava je taká, že keď je nejaká dlhšia záhrada, tak sa potom ďalej od domu spraví takéto niečo. Ja som to takto myslela, nie že zídem dva schody z terasy, prejdem dva metre a tam to bude postavené. Takto máme spravený podobne prístrešok na auto 😂Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
@matusko48 Veď jasné, že nie hneď pri dome je to … @lenikkk4 Predstava je to pekná, to uznávam. Len aká je realita? 😀Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
@matusko48 Veď jasné, že nie hneď pri dome je to … @lenikkk4 Ahoj, čítam o tom prístrešku na auto... Robili ste svojpomocne, či ste si dávali niekomu postaviť? Ak áno, vieš mi niekoho odporúčať? Ešte teda dúfam, že nie je drevený.Odpoveď na príspevok od matusko48:
@lenikkk4 Predstava je to pekná, to uznávam. Len … @matusko48 Asi o niečo iná, že? Nevadí, snívať si môžem koľko chcem :-D @fragmo Ale kdeže, ako sme postavili dom, tak môj muž povedal, že on už nič svojpmocne robiť nebude. Objednávali sme od Isotry, dávali sme na zákazku robiť. A drevený nie je, to sme nechceli 😊Odpoveď na príspevok od fragmo:
@lenikkk4 Ahoj, čítam o tom prístrešku na auto...… @fragmo Ale no, netreba byť hneď taký útočný na to drevo 😀 Aj keď jasné, ten hliník je praktickejším riešením, to nepopieram.Odpoveď na príspevok od majcco:
@fragmo Ale no, netreba byť hneď taký útočný na t… @majcco Mne sa pacia aj take aj take, ale kedze som o tom nerozhodovala sama, tak bolo hned jasno. A som rada nakoniec, lebo ta hlinikova vyzera v konecnom vysledku pri dome lepsie. Tak lepsie zapadla ku vsetkemu.Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
@matusko48 Asi o niečo iná, že? Nevadí, snívať si… @lenikkk4 Ale tak nie preto som ti to tak napísal. To bolo len zo žartu, že v tomto prípade ide asi o nejaké tie vysnívané veci, čo každý človek samozrejme má. Ale tak nereálne to nie je, no nie? 😉Odpoveď na príspevok od kreola:
@praktikman ahoj, tiez sme nad takouto pergolou s… @kreola prosím vás, pošlete foto ako vyzerá to tmavé sklo? DakujemOdpoveď na príspevok od morenitka:
@kreola prosím vás, pošlete foto ako vyzerá to tm… @morenitka zdravim. My nemame tmave sklo na pergole, je len matne. V mojich albumoch su nejake fotky 😊Odpoveď na príspevok od matusko48:
@lenikkk4 Ale tak nie preto som ti to tak napísal… @matusko48 Akože nereálne úplne to nie je, ale skôr nepravdepodobné, že by sme niečo takéto dali spraviť. Možno raz, ale teraz isto nie. To som sa len zasnila. Môžeme to nechať tak 😀 Musí mi to stačiť na teraz tak, ako to je.Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
@matusko48 Akože nereálne úplne to nie je, ale sk… @lenikkk4 Tak co by mnohi dali aj za to, ako to mate teraz spravene heh.Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
@matusko48 Akože nereálne úplne to nie je, ale sk… @lenikkk4 Len tam je uz asi potrebne mysliet aj dopredu na to, ze by si to takto chcela. Nemusi tam byt natiahnuta elektrika? Ked aj ovladat sa to da na dialku, mozu byt kadejake senzory na tej pergole, osvetlenie...Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
@matusko48 Asi o niečo iná, že? Nevadí, snívať si… @lenikkk4 Dík za odporúčanie, pozriem, čo majú v ponuke a koľko by to vyšlo. Treba im poslať žiadosť o ponuku alebo sa viem riadiť cenníkom? @majcco Ale nepreháňaj 😀 Nič také som nepovedal. Iba sú podľa mňa lepšie možnosti.Odpoveď na príspevok od tamarka_32:
@majcco Mne sa pacia aj take aj take, ale kedze s… @tamarka_32 To poznám 😄 niekedy je fajn, keď rozhodne niekto iný – ušetrí sa kopec váhania. A tá hliníková fakt vie spraviť dojem, hlavne pri modernejšom štýle domu. Pôsobí čisto a elegantne. A tiež tam je dosť veľa na výber farieb a takých kadejakých detailov, čo ti to vedia ozvláštniť.Odpoveď na príspevok od fragmo:
@lenikkk4 Dík za odporúčanie, pozriem, čo majú v … @fragmo Tak určite áno, ale veľa zavážia aj preferencie, že kto je čomu ako naklonený. To potom niektorí sú takí, že môže byť aj niečo lepšie, ale tebe je iná možnosť viacej sympatická z nejakých príčin a už je tam vnútorný boj, že pre čo sa rozhodnúť 😀Odpoveď na príspevok od majcco:
@tamarka_32 To poznám 😄 niekedy je fajn, keď rozh… @majcco No presne 😄 Ale tak to finalne rozhodnutie je aj tak na tebe. Sam si musis niest nasledky 😄Odpoveď na príspevok od majcco:
@tamarka_32 To poznám 😄 niekedy je fajn, keď rozh… @majcco Človek si síce pozrie všetky možnosti, porovná technické parametre, dizajn, cenu… ale nakoniec aj tak rozhodne veľa ten osobný pocit. Niekedy ťa proste jedna varianta chytí viac, aj keď druhá môže byť „objektívne“ lepšia.Odpoveď na príspevok od fragmo:
@majcco Človek si síce pozrie všetky možnosti, po… @fragmo Tak ale niekedy nastane aj taka situacia, kde sa to sklbi vsetko dokopy a po vsetkych strankach je to fajn. Asi to nie je zakazdym, teda asi urcite nie, ale aj taketo divy sa deju 😄Odpoveď na príspevok od tamarka_32:
@fragmo Tak ale niekedy nastane aj taka situacia,… @tamarka_32 Tak neviem potom podľa čoho ste vy vyberali a kupovali pergolu. Ste si dali záležať na čom z toho, čo som písal predtým? Alebo ste mali nejaké vlastné kritériá 😅