Ako jednoducho urobit terasu.

Ahoj. Neviem co s terasou. Teren budem este upravovat. Po uprave bude cca 20 cm sokel okolo domu. Otazka znie co s terasou aby bola zarovno HS portalu. Chcem to co najjednoduchsie a trvacne. Tak asi pojdem do zamkovej dlazby. Otazka je ci spravit zaklad ako pod dom a DTcka medzi strk a zamkovka alebo je aj ina moznost? Pripadne ine rady ako to jednoducho vyriesit. Nemam uz chut sa pustat to volacoho komplikovaneho alebo neovereneho. Mala by byt na sirku domu plus presah strechy. Dik
Odpovedať
Zámková ano je najlacnejšie ale vyzerá to na prd ako ty developerske projekty. Obyčajne platí pravidlo terasa neprikrytá tam sa dáva zámková lebo ju obmýva, prší na ňu sa čistí. Ak je niečo prekryté tak dlažba. Dáš zámkovú ano je to lacné ...len čo budete tam jesť ...mastné flaky na nej vidieť ....flaky už len po ovocí ak ti šťava kvapká na zem .... , mravcom sa páči medzi suchou dlažbou ...budú ti cestovať dovnútra .... popri okne .Nakrmiš ich omrvinkami ktoré popadajú do špár.. Ja som jednoznačne za dlažbu je to drahé ale tak robíš to pre seba. Usporiť môžeš že porobíš sám.
Odpovedať
Dlazbu som zavrhol. Po case odskajuje a je videt prach na nej.
Odpovedať
@lukas2589 Ja by som tam dal velkoformatove 3x2m zulove platne triskane a kartacovane. Povrch nesmyklavy a pocitovo hladky a hlavne je to naveky.
Odpovedať
@originalx co to kostuje za m2?
Odpovedať
@rkorba no lacne to neni a zalezi od materialu a hrubky.
Odpovedať
majkoj ma velmi peknu terasu: http://www.modrastrecha.sk/blog/majko...
Odpovedať
@lukas2589 daj si svetlu 60x60 alebo este lepsie 80x80cm a budes spokojny. Cim menej spar tym menej problemov do buducnosti. Podklad samozrejme dobre pripravit a pouzit kvalitne lepidlo a sparovku a budes spokojny!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?