@hermanoval nemal by tak vyzerať samozrejme. Stierkuje sa s zapnutym reflektorom ak nie je nadostac svetla a odporúčam stierku JUBOLIN ....je síce drahšia ale VÝBORNÁ
@hermanoval To mas na novom strope na chalupe.A kto ti to robil.Zavolaj ho a daj mu to opravit.Nech to natiahne na novo a zapucuje.Ale plafony sa zle pucuju ked to robi nad hlavou.Ale mohli to lepsie zahladit teda zapucovat.Reklamuj ale budes asi musiet aj farbu dat dole alebo znova dat sietku s lepidlom a potom stierku alebo omietku.A nanovo omalovat.Tak az sa to podari opravit ale vsetko sa da len sa treba chciet.
@petka456 Žiaľbohu to nie je na chalupe, to je obývačka a toto ešte nie je všetko. A kto mi to robil? Aj to bude o chvíľu. Bohužiaľ na opravu už nemám peniaze. Pán ma obral o nervy aj o peniaze. Nuž naletela som. a zostali mi len oči pre plač.
@hermanoval No to ta chapem a sucitim s tebou.Lebo my tiez prerabame si dom a ked my nieco zle spravia tak tiez ma to velmi hneva.Lebo dnes na slovensku je viac takych fuserov.Ale ho nahanaj nech ti to opravi a budes spokojna.Ono sa da vsetko len sa treba chciet.A ked sa to opravy tak budes spokojna.A ze nemas peniaze na opravu sak volaj toho kto ti to zfusoval a tomu by som uz ja druhy krat nezaplatila ak ti to ovsem nerobil niekto znamy za fri teda zadarmo.A to mas v obyvacke v byte ked pises ze to nie je na dome.Ked na slovensku je malo odbornikov kazdy chce rychlo zarobit a zbohatnut aj ked to nikdy nerobil ani nestudoval.
@petka456 nie, nikto známy mi to nerobil, robil mi to pán, ktorý sa prezentoval tým, že chodí opravovať steny aj po iných majstroch. Skrátka soom naletela, pripravil ma aj o nervy aj o peniaze, a teraz žiadna reakcia už od neho.Ak sa mi neozve, určite zverejním aj jeho meno, všade kde sa dá.
@petka456 čiastočne máte pravdu ale ani "vystudovat" nič neznamená.
Prácu treba chcieť,mať ju rád a poctivo pracovať.... však to nemôže každý. Treba sa asi ako poctivý narodiť a mať tú elementarnu,rodicovsku vychovu.
@multidekorsk No ved prave toto.Ale ako citas a vidis takych na slovensku je malo co si riadne robi svoju robotu.Kazdy len rychlo zarobit zobrat peniaze a najlepsie ked ti nemusi ani blocik alebo fakturu dat a viac ti ani telefon nedvihne ale cest vinimkam nehovorim ze vsetci su rovnaky ale poriadnych je iba par.
@petka456 áno,málo je takých. Zvlášť mladý majú všetko a všetkých viete kde a to je prproblém. Je však to taký hazard niekedy. Viete,skvelá práca sa nenedá urobiť rýchlo. Niekedy ani zákazník/investor nemá casu ani nervy a aj tí dobrý majstri sú vtedy v probléme....nehovorím že to bol pripad u Vás ale verim že viete o čom hovorím,vlastne píšem. A co sa týka majstrov aj mňa to hnevá. Ja napriklad hľadám brigádnikov a každý sa ozve s otázkou o peniazoch. Ale nikto nezavolal a nepovedal : " viem robiť toto a mám skúsenosti takéto...." to nie. Vsetci len hneď o peniazoch chcú debatovať.
Volal mi chalan a 3x mi povedal že je vyučený maliar ale nevie stierkovat,nevie maľovať,nevie tapetovat...... tak kde sme ale??? x-)
Takže chcem to porovnať s Vašou situáciou.
@worker_falcon@worker_falcon nehádžem flintu do žita, určite to budem riešit, teraz som z toho len psychicky zničená, a samozrejme mi treba ďalšie peniaze na opravu. Ozvite sa mi prosím do správy