Vystierkovaný strop

chcem sa spýtať, či môže takto vyzerať vystierkovaný strop
no kedze ho taky mas otfoteny, tak asi moze :)
@gashtaan aj tak vyzerá
pekne
@hermanoval toto asi nebude stierka. Niekto sa učil nanášať štuk?
@hermanoval evidentne moze, no v obytnych miestnostiach by nemal :).
@hermanoval nemal by tak vyzerať samozrejme. Stierkuje sa s zapnutym reflektorom ak nie je nadostac svetla a odporúčam stierku JUBOLIN ....je síce drahšia ale VÝBORNÁ
@hermanoval To mas na novom strope na chalupe.A kto ti to robil.Zavolaj ho a daj mu to opravit.Nech to natiahne na novo a zapucuje.Ale plafony sa zle pucuju ked to robi nad hlavou.Ale mohli to lepsie zahladit teda zapucovat.Reklamuj ale budes asi musiet aj farbu dat dole alebo znova dat sietku s lepidlom a potom stierku alebo omietku.A nanovo omalovat.Tak az sa to podari opravit ale vsetko sa da len sa treba chciet.
@hermanoval ako by povedal moj syn, ked zbada nejake auto na parkovisku, ktore este nevidel. Tato, take auto neexistuje, vsaaaak? ;)
@petka456 Žiaľbohu to nie je na chalupe, to je obývačka a toto ešte nie je všetko. A kto mi to robil? Aj to bude o chvíľu. Bohužiaľ na opravu už nemám peniaze. Pán ma obral o nervy aj o peniaze. Nuž naletela som. a zostali mi len oči pre plač.
@hermanoval No to ta chapem a sucitim s tebou.Lebo my tiez prerabame si dom a ked my nieco zle spravia tak tiez ma to velmi hneva.Lebo dnes na slovensku je viac takych fuserov.Ale ho nahanaj nech ti to opravi a budes spokojna.Ono sa da vsetko len sa treba chciet.A ked sa to opravy tak budes spokojna.A ze nemas peniaze na opravu sak volaj toho kto ti to zfusoval a tomu by som uz ja druhy krat nezaplatila ak ti to ovsem nerobil niekto znamy za fri teda zadarmo.A to mas v obyvacke v byte ked pises ze to nie je na dome.Ked na slovensku je malo odbornikov kazdy chce rychlo zarobit a zbohatnut aj ked to nikdy nerobil ani nestudoval.
@petka456 nie, nikto známy mi to nerobil, robil mi to pán, ktorý sa prezentoval tým, že chodí opravovať steny aj po iných majstroch. Skrátka soom naletela, pripravil ma aj o nervy aj o peniaze, a teraz žiadna reakcia už od neho.Ak sa mi neozve, určite zverejním aj jeho meno, všade kde sa dá.
Profilova fotka
@hermanoval Už by som to radšej riešil so sadrokartónovým podhľadom.
@laco17 už sa mi to nechce riešiť ničím. Pán ma obral o nervy aj o peniaze. Zostali mi len oči pre plač
Akú stierku použil? Sádrova sa ešte dá zachrániť...
dá sa to normálne zbrúsiť, či už je to sadrová alebo VPC omietka. nechápem, prečo tu pani hádže flintu do žita a kašle na všetko.
@petka456 čiastočne máte pravdu ale ani "vystudovat" nič neznamená. Prácu treba chcieť,mať ju rád a poctivo pracovať.... však to nemôže každý. Treba sa asi ako poctivý narodiť a mať tú elementarnu,rodicovsku vychovu.
Článok sa načítava...
@multidekorsk No ved prave toto.Ale ako citas a vidis takych na slovensku je malo co si riadne robi svoju robotu.Kazdy len rychlo zarobit zobrat peniaze a najlepsie ked ti nemusi ani blocik alebo fakturu dat a viac ti ani telefon nedvihne ale cest vinimkam nehovorim ze vsetci su rovnaky ale poriadnych je iba par.
@petka456 áno,málo je takých. Zvlášť mladý majú všetko a všetkých viete kde a to je prproblém. Je však to taký hazard niekedy. Viete,skvelá práca sa nenedá urobiť rýchlo. Niekedy ani zákazník/investor nemá casu ani nervy a aj tí dobrý majstri sú vtedy v probléme....nehovorím že to bol pripad u Vás ale verim že viete o čom hovorím,vlastne píšem. A co sa týka majstrov aj mňa to hnevá. Ja napriklad hľadám brigádnikov a každý sa ozve s otázkou o peniazoch. Ale nikto nezavolal a nepovedal : " viem robiť toto a mám skúsenosti takéto...." to nie. Vsetci len hneď o peniazoch chcú debatovať. Volal mi chalan a 3x mi povedal že je vyučený maliar ale nevie stierkovat,nevie maľovať,nevie tapetovat...... tak kde sme ale??? x-) Takže chcem to porovnať s Vašou situáciou.
@worker_falcon @worker_falcon nehádžem flintu do žita, určite to budem riešit, teraz som z toho len psychicky zničená, a samozrejme mi treba ďalšie peniaze na opravu. Ozvite sa mi prosím do správy
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@worker_falcon len kde zas nájdem niekoho kto by to zbrúsil
Profilova fotka
Diskusiu zamykám, keďže ide o duplicitnú tému. Prístupná je ešte tu http://www.modrastrecha.sk/forum/tape...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?