Vinylová tapeta za kuchynskou linkou - skúsenosti

Ahojte, rozhodujeme sa aky obklad dame za kuchynsku linku a nevieme sa dopatrat nejakych konkretnych skusenosti s vinylovou tapetou za kuchynskou linkou, vsetko nachadzame len kuse, ci neuplne informacie. Budeme mat plynovu varnu dosku. Mate niekto s tapetou za kuchynskou linkou skusenosti? Ako sa cisti, ci sa lahko udrziava, ci nie je problem, ked na nu odfrkne olej? Vopred dakujem :-)
Odpovedať
@treia Asi pred mesiacom som kupovala tapetu v original obchode s tapetami. A bola tam pani, co s tapetami pracuje zopar rokov. Ja som sice potrebovala tapetu do spalne, ale pytala som sa prave na toto, co riesis ty, pretoze chcem vymenit obklad v kuchyni. A jednonacne mi povedala, ze to neodporuca, pretoze hlavne za sporakom zvykne prsknut horuci olej, voda, ... a tapety nie su na toto stavane. Povedala, ze po dvoch rokoch to bude vyzerat otrasne, lebo to bude mastne a opalene od oleja a nebude sa to dat vycistit. Jednoznacne odporucala klasicky obklad. Jedine ,ze by si to chcela menit kazde 2 roky. :-) Skus sa opytat v takom obchode, kde predavaju tapety a maju s tym skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Neodporucam, nema to dlhu zivotnost pri kazdodennom pouzivani no nebude dlho vyzerat dobre Najlepsie su velke obklady, s co najhladsim povrchom a co najmenej sparami Ak potrebujes poradit viac ohladom interieru, popripade nieco zrealizovat , tak kludne napis Pekny den
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
aby som nezakladala novú tému, tak oživím túto. rada by som vinylovú tapetu do kuchyne, ale nie medzi linku. mala by byť na stene pri ktorej budeme jesť. nebude to namáhané prskajúcim olejom, ale pri stolovaní sa môže stať hocičo nie len deťom. raz za čas to bude asi treba utrieť. má už niekto reálne skúsenosti? ako sa to umýva, resp. ako to vyzerá po pár umytiach? ďakujem
Odpovedať
vinylova tapeta bude v tomto pripade vhodna. Da sa umyvat v pohode jarovou vodou a je farebne stala. Ja by som povedal ze je to lepsie ako malovka.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja by som odporucala dat vyrezat sklo a na to sklo sa potom da fototapeta nalepit. Mozes si dat vytlacit akukolvek velkost, ale mas istotu ze sa neposkodi a robi to aj dobry efekt. Sklo sa cisti lahko. Pripadne sa da pouzit aj cire plexisklo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?