Poraďte farbu nálepiek na stenu do detskej izby

v detskej izbe (pre 2 dievcata) mame fialovo biely nabytok, fialovy koberec a biele steny. kedze steny sa malovat nebudu (mame male deti), rozhodli sme sa kupit si farebne nalepky na stenu (kvietky). vedeli by ste mi prosim poradit s kombinaciou farieb? budeme vyberat z tohto vzorkovnika 2-3farby: http://www.wallsticker.biz/ treba tam ist do sekcie vyber farieb (neda sa mi skopirovat spravny link) chcela by som tam urcite fialovu a niektoru z 2 ruzovych (neviem ktoru) a este jednu farbu. pripadne fialovu a 2 ruzove. pomozte mi prosim.
Odpovedať
ja som na fialovu stenu dala tuto sadu nalepiek, chcela som nieco hrave do detskej izby: http://www.nalepkynastenu.sk/nalepky/...
Odpovedať
Profilova fotka
@salome123 viem, ze je to otazka kazdeho vkusu. ale preco nie malovat, ved ono tie izby budete pravidelne premalovavat (uz len s hygienickeho hladiska - http://www.malirikarvina.cz/index.php... ) a ci to vymalujete bielou alebo budete kombinovat s inou farbou, vyjde vas to narovnako. No a priznajme si, ked tie deti odrastu (mozno 5-6 rokov) treba premalovat koooomplet cely byt/dom. Ale ak kvietky, tak by som isiel do Avery 522 a Avery 541.
Odpovedať
@bets krasne. avsak my musime poriesit stenu velku 4x2,5m a potrebovala by som tych nalepiek kopec a financne je to dost narocne, navyse neviem ci mi to deti nebudu odliepat. preto chcem vyuzit tuto akciu: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8... vybrala som si kvety L. za tu cenu sa daju kupit 3 sady, uz len zladit farby :) @mariand tiez by som chcela farebne steny.... ale .... muz je zasadne proti :-( ale diky za tip na farby
Odpovedať
Profilova fotka
@salome123 budem trosku obsirnejsi, ale aby si mohla argumentovat pred manzelom. Ked kupujes namiesanu farbu ide tam biela a nejake farbiva. Ked si pozries vzorkovniky v predajni, tak tie horne farby (svetle odtiene) su oproti bielej drahsie o par centov (da sa dohodnut aj bez papierov). Uz ked v tej izbe vymalujes jednu stenu bleducko ruzovou uz ukaze uplne inak. No a na tu jednu stenu nech potrebujes 2l farby. Skus si zajst do predajne s farbami a popytaj sa na cenove rozdiely. Este jedna rada. Kup si bielu farbu, fialovy, prip. aj cerveny pigment a namiesaj si do poharikov rozne odtiene. Poobzeraj sa v predajni po sablonach a mozes si kvietkov narobit kooolko a kde chces A ono sice je to otazka penazi, ale co pre "nich neurobime". Ja som drobcovi daval fototapetu na celu stenu macko pu. Stala 60E a myslis, ze ju tam bude mat vecne? Nebude, pride Bob stavitel, McQueen, Spiderman a co ja viem co este. Ale jednoducho chcem aby sa aj ti drobci citili prijemne.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?