Malovanie stien

Ahojte, mam otazku ohladom malovania stien idealne primalexom bielym (polar?) Povodne sme mali polarom cely byt vymalovány, potom ked steny vyzerali uz nic moc (male deti) tak sme par stien pri kuchyni (kuchyna je spojena s obyvackou) namalovali na taku sedobezovu - farba bola z hornbachu take tie z ich znacky. Zial moja predstava bola, ze to bude lahsie na udrzbu ale opak je pravdou. Otazka je ako to namalovat naspat na bielu.. Vzdy som malovala len bielu stenu na bud znova bielu alebo farebnu len tuto ak si dobre spominam mi hovorili v hornbachu, ze na to uz nic dalsie nedam? Nasla som teraz ale aj nejaky clanok, kde tvrdia, ze na farebnu sa da dat biela, ze to prekryje.. Tak neviem. Dakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@alex2345 Záleží od farebného odtieňa.. ak je výrazný (červená), treba viac vrstiev bielej, ale s béžovou by nemal byť problém.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od alex2345:

Ahojte, mam otazku ohladom malovania stien ideal…
@alex2345 biela to prekryje, ale bude treba 2, mozno az 3 vrstvy. Teraz sme malovali byt po babke, kde boli ruzove, zlte a ine taketo farby. Skrabat netrebalo chvalabohu, ale bolo treba penetrak, 2x valcek a poslednu vrstvu sme nastriekali pistolou. Polarka
Odpovedať
Pojde prekryt - mal som doma silnu tmavomodru a v druhej izbe vyraznu cervenu, na obe siel v jednej vrstve penetracny a biela primalex plus (cervene balenie) s krycou schopnostou 1...zalezi potom aj na riedeni a zrejme min 2 natery.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ja tiež premaľúvam veľmi sýte odtiene až 3x, už sa mi stalo, že až na 5x bežnými farbami, ale objavil som cenovo dostupné riešenie - izolačnú farbu z Hornbachu, vhodnú aj na zatečené steny, zafajčené.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od alex2345:

Ahojte, mam otazku ohladom malovania stien ideal…
@alex2345 otázka znie, aká to bola farba z toho Hornbachu... Umývateľná?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?