Malovanie rada

Poradi niekto ohladom malovania sadrovych omietok?mame 4r stavbu ktora bola vymalovana het farbkou klasik.Pacilo sa nam bolo to pekne spravene a teraz uz sem tam vidiet ze je to uz nie take pekne a prerabame jednu izbu resp zariadujeme a ze teda vymalujem ju.No tak som kupil het klasik a penetrak (lebo vraj sa to robi) a akonahle som to valcom namaloval penetrakom je to cista hroza samy flak vystupili rozne odtiene resp ako keby bola stena na niektorych miestach tmava.Co sa stalo?Asi to jeden nater neprekryje?Spravil som niekde chybu?
Odpovedať
Profilova fotka
@peto222 aky penetrak si pouzil?
Odpovedať
@muska414 den braven
Odpovedať
Profilova fotka
A ked penetrak uschol ako to vyzera??
Odpovedať
@wolodymyr poriadne flakate
Odpovedať
Ked malujete tak sa najskor vsetky rohy stetkou prejdu v rohoch na strope a vymaluje strop potom rohy na stenach az po spodok a potom steny nie?
Odpovedať
@peto222 uz je asi neskoro, ale penetrak si tam davat nemusel.
Odpovedať
@peto222 natierala ste penetrak valcom. Môže byť, že je nerovnomerna vrstva, preto to tak vyzerá. Farba by to mala zakryt
Odpovedať
@peto222 mam rovnako sadru, do penetraku som pridal trosku bielej farby.penetrak som valcekoval, aj stropy aj steny. stropy som farbou maloval valcekom, steny stetkou-to sa mi osvedcilo najlepsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@peto222 no tak to si mi dal velavravnu odpoved 😄 aky den braven?
Odpovedať
@muska414 aku inu chces ?😄 den braven penetra emulzia penetracna akrylova emulzia...pp jednom natere to neni najhorsie..uz to schne pomaly ale aj tak mam fleky este.Pri hetke je ze na kg farby 1dcl vody...to som si dal 6kg farby a 6dcl a strasne huste tak som dal este ale 2dcl a tiez ako podla mna huste a robilo to ten pomaranc..poobede to budem musiet este raz a neviem ci hustu alebo to este viac rozriedit
Odpovedať
@peto222 pomaranc? To moze byt aj dovodu nevhodneho valceka 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@peto222 tuto? Ci viac farbu riedis tym viac znizujes jej kryciu schopnost. Urcite urob 2 natery a az tak konstatuj vysledok.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@muska414 tento penetrak a pozeram ze to den braven som mal a pani ze mam si zobrat toto ze je na to a takyto valcek mi poradili.Mne sa ta farba aj tak zdala husta uz ked som ten valec lwn na stenu dal tak uz ostaval taky ten pas po kraji.Raz mi maliar nejaky povedal ze musi to byt "skoro ako mlieko"..Ale neviem
Odpovedať
@muska414
Odpovedať
Profilova fotka
@peto222 na hladke omietky je vhodnejsi kratsi vlas. Ale urcite to treba namalovat 2x
Odpovedať
Profilova fotka
@peto222 dobrý deň chýba určite neje v penetraku ale vo farbe !! farbu Het nikdy nikomu neodporúčam stoho dôvodu že presne to iste urobilo pár zákazníkom ako vám. Niektorým dokonca zožltla stena/fľaky ako dalmatinec to je tým že ta farba je strašný bordel. My striekame 1x penetrak a 1x vrstva farby Weber Ton Profi Plus. Výsledok jasná biela farba môžete kuknúť môj album . Vždy striekame 1 vrstvu na koľko táto farba ma skvele krycie schopnosti oproti konkurenčným značkám.
Odpovedať
Profilova fotka
Nam sa zase dobre osvedcila Albapura farba. S tou prekryli aj tmave steny, co sme mali v spalni. A to boli ozaj, ze tmavo fialove a stacili dva natery a steny peknucke biele, ziadne stopy po predoslej farbe. Manzel ju potom kupoval aj ked bol svokrovcom pomoct doma vymalovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@peto222 problem je vo farbe, , preco si kupil znovu farbu ktora robila problemy? myslim ze uz cena dost napovie o kvalite, a ked niektora farba stoji za 15 kg, 4 eura, tak farba ktora stoji 4 kg za 15 eur, bude lepsia, a nieje to len marketing. v konecnom dosledku aj tak preplatis, kvoli pracnosti, a kvoli kvalite do buducna,
Odpovedať
maľoval som už doma s Primalexom aj s Hetom, ani s jednou farbou nebol problém 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?