Interiérová barva z Baumaxu

Nemate nekdo vymalovano barvou z baumaxu cyklamenovy bramborik od duluxu.prodavaji ji.uz namychanou zajima me jak vypada v interieri pedem dekuji za info
Odpovedať
Profilova fotka
Tieto farby obsahujú málo akrylátov ,zložiek ktoré prispievajú k tomu ,aby farba na stene držala a neolupovala sa.Neodporúčam.
Odpovedať
@mimipas @antonmesaros Já maluji už léta touto značkou Dulux a jsem moc spokojená. Pěkně se mi s ní dělá a drží dobře. Nikdy se mi nic neodlouplo a stěny jsou krásně jakoby sametové.
Odpovedať
ja tiez prisaham na dulux :)
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros nazdar, napíš mi prosím Ťa, ktorú značku mám kúpiť, lebo si písal že aj primalex je na prd, teraz dulux a chcel som kupovať dulux, dík
Odpovedať
Profilova fotka
cyklamenovy bramborik od duluxu sa nedá nájsť na webe v ponuke výrobcu.Je vysoko pravdepodobné ,že sa jedná o extra šaržu vyrábanú pre obchodné reťazce ,ako je Baumax.Neodporúčam kupovať takéto veci v Baumaxe.Jeden náter na stene drží aj kryje.S tým s vami súhlasím.Problémy nastávajú po pár rokoch keď treba urobiť ďaľšie nátery.
Odpovedať
Profilova fotka
@roman77 Trochu to poopravím.Ja sa vždy nechám trochu újsť keď vidím ,že niekto takéto veci kupuje v Baumaxe.Pre reťazce vyrábajú firmy extra triedu kvality.Ak by ste sa podrobne pozreli na chmické zloženie farieb ,tak dám ruku do ohňa za to ,že to nebude to isté ,ako predávajú v klasických obchodoch.Inak proti Duluxu nemôžem moc namietať .Nemám s ním dlhoročné skúsenosti.Je to na našom trhu ,ešte nezabehaná značka.Farba sa posudzuje aj podľa toho čo sa s ňou stane za 10-15 rokov.Ak to aj kúpite, nekupujte to v Baumaxe.
Odpovedať
v baumaxe som kupovala vsetky farby ale dala som si miesat. podla mna su super.
Odpovedať
Dekuji za rady ja jsem ji radeji nekoupila mela jsem obavy, ale radeji si priplatim.a necham si namychat. Asi zvolim znacku Tikurilla celkem se mi pozdava.
Odpovedať
A čo Jupol?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimipas Na farebne malovanie moji top favoriti: GeniusPro, Dulux, Jupol. U nas mam hlavne ja na starosti malovanie, za tych par rokov som uz zodrala nejeden valec a systemom pokus-omyl sa mi tieto znacky vykrystalizovali ako spolahlive, lebo mi nerobia problemy, dobre kryju a klienta z nich nebude az tak velmi boliet penazenka.
Odpovedať
@mury Tuto znacku vubec nepoznam idem hledat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?