Farba stien v obývačke

Profilova fotka
Pozdravujem všetkých a prosím o pomoc. Budeme sa sťahovať a neviem sa rozhodnúť,akú farbu stien dať do obývačky. Mám nábytok-červené drevo s vanilkou a bielu sedačku,oranžovo-hnedo-bežový koberec.Doteraz som mala sýtooranžovú stenu,ale chcela by som zmenu.Do obývačky svieti slniečko poobede a nemáokno.Iba vysoké dvere zhora až nadol dvojkrídlovky.Pripájam foto.Nábytok si nevšímajte,ten pôjde pááááá!!! ;-) Ďakujem zakaždú radu a pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som asi nechala biele, ti to presvetli a rozjasni, a nebude kricat. lebo zvolit vhodnut farbu aby ti ladila s cervenym nabytkom je asi tazsie. a aby ti nesplyvala sedacka tak mozno farebnu tapetu len na jednu stenu :) ale viem ake je to tazke tiez riesim podobny problem
Odpovedať
Profilova fotka
tiež by som dala bielu, al enie studenú čisto bielu ale teplú bielu - lomenú (šmrcnutú) do nejakej farby...možno aj do teplej svetlunkosivej(takej sivoblatovej). Ako píšeš, západné slnko dá bielej farbe krásny jas, netreba vymýšľať farby ana steny, skôr sa sústreď potom na doplnky, tie vyniknú... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?