Dulux - Colors of the World postup

Zdravim, mam nakupenu farbu Colors of the World od Duluxu, pozeram do technickeho listu ci su tam neni nejake specialitky a natrafil som na toto: Odporúčané spôsoby natierania: Štetcom: ideálne je štetec so syntetickým vláknom. Valčekom: Pre dokonalý výsledok odporúčame použiť valček Dulux, valček s krátkym vlasom s dĺžkou rúna 10-18 mm alebo iný valček z prírodného rúna s krátkym vlasom. Parametre vrchného (konečného) náteru: Farbu aplikujte v 2 vrstvách v intervale 2 hodín. Chapem to spravne ze na napenetrovanu stenu nanesiem prvu vrstvu (mimochodom pisu ze farbu urcite neriedit) a 2 hodiny nato hned druhu vrstvu a hotovo? Je tato farba naozaj taka specificka alebo niecomu zle chapem? A este mozno jedna vec...co presne je "valček z prírodného rúna"? Dakujem
Odpovedať
Dulux máme na stenách cca 7 rokov. Perfektná farba. 2. vrstvu som nanášal druhý deň po 1. Nejak som tie časy neriešil. Všetko bolo ok. Valček som kúpil prvý, čo mi pod ruku prišiel😄 A tiež všetko v poriadku. Veľká výhoda pri tejto farbe je, že keď po rokoch premaluješ kúsok steny, nebude vidieť rozdiel stará farba- nový náter. Netreba maľovať celú stenu, ale len tu časť, čo sa zašpini napr. nehodou.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od vajlo:

Zdravim, mam nakupenu farbu Colors of the World …
@vajlo valcek z prirodneho rna je valcek z ovcej vlny, ale funguju aj bezne kratkosrste synteticke
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nororo:

Dulux máme na stenách cca 7 rokov. Perfektná farb…
@nororo Dakujem. A ako s tym riedenim prosim ta? Isli ste podla navodu bez riedenia?
Odpovedať

@nororo Dakujem. A ako s tym riedenim prosim ta? …
@vajlo DuLux nikdy neried
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@zita19 Oki doki, nebudem. Diky
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@zita19 toto keby niekto kedysi takto narobinu povedal 😀 ale uz som sa naucil.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michal33822:

@zita19 toto keby niekto kedysi takto narobinu po…
@michal33822 mas to napisane na obale aj v technickom liste, este aj boldom... ako by to mohlo byt viac na rovinu?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michal33822:

@zita19 toto keby niekto kedysi takto narobinu po…
@michal33822 to mas za to, ze si myslis, ze navody su len zbytocne minanie atramentu
Odpovedať

@nororo Dakujem. A ako s tym riedenim prosim ta? …
@vajlo neriedil som, ale premiešal pred použitím.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?