Akú farbu stien pri tmavej podlahe?

Ahojte, chcem si dat poradit. Cely byt mame ladeny tmavohneda - vanilka ( kuchynska linka), tmava podlaha. Ziadala by sa mi k tomu nejaka pekna farba na ozivenie. Tiez mi napiste, ci je lepsie mat len jednu stenu farebnu a zvysok bielu alebo celu izbu ladenu do jednej farby?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mica32, aj my mame tmavu podlahu, steny su zatial vsade biele ale postupne mozno tu-ktoru stenu zmenime na jemne farebnu (najskor svetlucko zelenu, zostavame verni svetlym farbam k tmavej podlahe), este nemame zariadenie tak potom spolu so zariadovanim budeme riesit aj steny. Ja by som sa priklonila k tomu ze nie vsetky steny rovnakej farby, skor len zvyraznit jednu-dve. Ale je to na tebe co sa ti paci a odborne ti urcite poradi niektora architektka/dizajnerka tu na fore. Je to super vidiet vizualizacie vopred, niekedy zistis ze nejaka pekna predstava vobec nevyzera dobre ked ju vidis v konkretnom priestore svojho bytu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sosobne by som volila nejaky odtien zelenej, fialovej, ci bordovej a tiez nie na vsetky steny, to sa mi nepaci a mam pocit, ze uz to vychadza z mody...ale to je len moj nazor. Skus si sama v nejakom programe navrhnut byt, resp.tam urob hruby nacrt a k tomu pridaj rozne farby a sama uvidis, co sa ti paci. ;-)
Odpovedať
Dakujem za rady. Viete mi poslat link na nejaky program, kde by som si vedela tu vizulizaciu spravit? 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?