Odpoveď na príspevok od luis007:
Dobrý den. Vyuzijem viac času cez sviatky, uz dlh… @luis007 najviac pomoze co odporuca @kejsix. Cim viac podlahy zaberie, tym pre akustiku lepsie. A potom strtura priestoru, fotky nevidime, ale cim "zalozenejsi" priestor (skrine roznych velkosti a tvaru, nie prazdne police, obrazy na stenach) proste aby ten priestor nebol holy, hladky. Zacal by som ale prave kobercom.Odpoveď na príspevok od luis007:
Dobrý den. Vyuzijem viac času cez sviatky, uz dlh… @luis007 @kejsik ma pravdu, avsak na podlahovom kureni koberec nie je najlepsie riesenie. Druha moznost su nejake zavesy/zaclony, teoreticky aj obraz na platne, ale nezaskleny, by mohol pomoct. Alebo taky vysivany ako za sociku 🤣. Dalej nejake kvety, clenitejsi nabytok, calunene kreslo, atp. V podstate hocico co zvuk bud pohlti alebo rozbije.Odpoveď na príspevok od luis007:
Dobrý den. Vyuzijem viac času cez sviatky, uz dlh… @luis007 ano, nejaké látky, drapérie závesov, záclony, prípadne obohatiť rovnú stenu tehlovou, alebo kamennou drapériou, ja mám v obyvke obložený komín ohnivou skalou, kolega má z toho obloženú celú stenu a celkom to pomáha.. Tiež nábytok, sedačka...Odpoveď na príspevok od kejbl:
@luis007 @kejsik ma pravdu, avsak na podlahovom k… @kejbl Koberec na podlahovom kureni nie je absolútne žiaden problém. Vyvrátený, dokola sa opakujúci mýtus.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@kejbl Koberec na podlahovom kureni nie je absolú… @kejsix nehadam sa. Nepotreboval som to riesit, takze som ani nestudoval, ci to nejako dehlgraduje ucinok kurenia alebo nie, len logicky mi to tak prislo. Ale dobre vediet ak by som to potreboval 👍