Aké máte skúsenosti s japonskými stenami?

Zariadujem RD a plánujem dať do izieb japoské steny. Aké máte skúsenosti s nákupom tohto tovaru v Ikea, alebo viete doporučiť nejaký spoľahlivý internetový obchod?
Odpovedať
Profilova fotka
Japonské steny textilné z ikea sú celkom v pohode, môžeš skombinovať rôzne dekoratívne látky, i keď menej je viac, takže skôr prírodnú bez vzoru a každú druhú vzorovanú v podobných farbách... niekto má rád aj divokejšie kombinácie, ale čo sa týka materiálu z ikea, som spokojná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si vybrala latku v metrovom textile a dala japonske steny usit. Mam stvorkolajnicku aby som mohla dat dve zo zoclon na stred nabok a dva akoze zavesy. je to velmi prakticke, mam rychly pristup k oknu. Som rozhodnuta davat ich aj na vrchne poschodie.
Odpovedať
asi 2 známi maju japonske steny z Ikea a su uplne spokojní ... take tie firmy špecializované na okenne doplnky mavaju japonske steny veľmi drahé, uričite su dobré, ale ak potrebuješ peniaze aj na ine veci, myslim, že ikeove postačia...
Odpovedať
ja by som este odporucila, ked budete kupovat tieto steny v IKEA, tak si pozrite, ktore z vystavenych zavesov budu mat ostrapkane okraje. Tym by som a vyhla, lebo to po case tak bude vyzerat aj doma ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?