Odpoveď na príspevok od zenobiaiii:
Prosím vás, vedel by mi niekto poradiť? Ak viete … @zenobiaiii dom urcite nepadne, ale ten mur je tvoj a ten pes o tom nevie, tak to musis dat razne najavo jeho majitelom, my ti tu s tym nepomozeme...Odpoveď na príspevok od zenobiaiii:
Prosím vás, vedel by mi niekto poradiť? Ak viete … @zenobiaiii predat dom a nabudúce postaviť na samote....Odpoveď na príspevok od toky1:
No neviem, tipnem si že takto drbnuté psa by u ná… @toky1 A ja to schvaľujem !Odpoveď na príspevok od petersd:
@toky1 A ja to schvaľujem ! @petersd to nie je riešenie, pes nemôže za svojho majiteľa. Tiež máme psa, ale stačí že sa na neho škaredo pozriem a on už vie ako sa ma správať. Aj keď mám psov rád, toto by som netoleroval. Dom možno nespadne, ale škodu na fasáde urobí. Stačí pravidelne škrabanie a omietka opadne, zhoršia sa tepelnoizolačné vlastnosti a bude dochádzať k degradácii vplyvom počasia. Treba susedom razantne oznámiť že si tento stav neželáte a žiadate okamžitú nápravu. Však nech si ho premiestnia na druhú stranu k svojmu domu. Či to nechcú aby im psík ničil ich dom?Odpoveď na príspevok od hasterman:
@petersd to nie je riešenie, pes nemôže za svojho… ďakujem za rozumné odpovede, omietka je zatial "iba" zašpinená od láb, skúsim na susedov viac naliehať príp. navrhnem nejaké riešenie, napr. pri našej stene zakryť psovi výhľad na ulicu.