Odpoveď na príspevok od zenobiaiii:
Prosím vás, vedel by mi niekto poradiť? Ak viete … @zenobiaiii dom urcite nepadne, ale ten mur je tvoj a ten pes o tom nevie, tak to musis dat razne najavo jeho majitelom, my ti tu s tym nepomozeme...Odpoveď na príspevok od zenobiaiii:
Prosím vás, vedel by mi niekto poradiť? Ak viete … @zenobiaiii predat dom a nabudúce postaviť na samote....Odpoveď na príspevok od toky1:
No neviem, tipnem si že takto drbnuté psa by u ná… @toky1 A ja to schvaľujem !Odpoveď na príspevok od petersd:
@toky1 A ja to schvaľujem ! @petersd to nie je riešenie, pes nemôže za svojho majiteľa. Tiež máme psa, ale stačí že sa na neho škaredo pozriem a on už vie ako sa ma správať. Aj keď mám psov rád, toto by som netoleroval. Dom možno nespadne, ale škodu na fasáde urobí. Stačí pravidelne škrabanie a omietka opadne, zhoršia sa tepelnoizolačné vlastnosti a bude dochádzať k degradácii vplyvom počasia. Treba susedom razantne oznámiť že si tento stav neželáte a žiadate okamžitú nápravu. Však nech si ho premiestnia na druhú stranu k svojmu domu. Či to nechcú aby im psík ničil ich dom?