Svetelný strop

Máte toto niekto? Je to niečo ako svietidlo na mieru. Tvarový i veľkostný výber je neobmedzený a na fotkách to vyzerá krásne. Ale je to v skutočnosti praktické? A dosť nás zaujíma aj cena? Je mi jasné, že sa odvíja od veľkosti konkrétneho svietidla. Ako to vyšlo vás? Budeme mať veľkú obývačku a rozmýšľame nad osvetlením. Pri hľadaní inšpirácii sme narazili na svetelné stropy, ale takmer výlučne len na reklamy firiem, ktoré to montujú. Chýbajú skúsenosti ľudí, ktorý svetelný strop už používajú. Nájde sa tu niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
@mamahanka no zalezi co presne hladas ale mame v ponuke napriklad kruhy o velkosti az 1230mm napr PROLICHT SIGN ROUND .K dispozicii su aj ine velkosti a tvary ktore su u nas vystavene. Pokial chces atyp tak sa to vyraba z barisolu a vo vnutri LED pasiky koli udrzbe pretoze dat dole barisol nieje jednoduche a uzivatel si to sam nezoservisuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamahanka aj my sme uvazovali o tomto type osvetlenia, ale nakoniec sme ho nedali (najma z financneho hladiska). Dali sme si vypracovat cenovu ponuku - potrebovali vediet rozmer miestnosti, priblizne rozmiestnenie nabytku, farbu stien a podlahy a na zaklade tychto udajov nam to nacenili. Takze cena je asi individualna. No pre predstavu - dali sme si nacenit okruhle svietidlo s priemerom 1,2 m - jeden kus vysiel vyse 1000€ + vyse 500€ montaz + ak chcete so stmievanim, tak este cosi navyse + doprava. Kedze sme dost daleko od BA, tak by nas to celkovo vyslo celkom dost.
Odpovedať
Ďakujem za info, aj my by sme potrebovali asi takýto rozmer a cena je naozaj dosť vysoká. Našla som barisol, vyzerá to veľmi pekne, možno si to tiež necháme naceniť a uvidíme. A nenájde sa tu niekto, kto takéto svietidlo používa? Ako je s ním spokojný?
Odpovedať
Profilova fotka
@mamahanka @katkajurko2 pokial chcete cca 120cm tak je lacnejsie hotove svietidlo napr PROLICHT kod 11730 za 919€ bez DPH + montazny ram 11703 za 171€ bez DPH v pripade zaujmu vieme dat aj zlavu. montaz zvladne sadrokartonista cennik tu http://www.casca.sk/cennik/PROLICHT%2...
Odpovedať
@ramoon to rozpravas o 1,2 x 0,6 vsak, 1,2 x 1,2 zjavne v ponuke asi nebude nikde a na mieru u vyrobcu to bude s nemastnym priplatkom :-| nic ostava bud pouzit 2x ten 1,2 x 0,6 alebo 4x 0,6x0,6 alebo ten barisol...a nejako som nepochopil o aku listu ide ?
Odpovedať
Profilova fotka
@creator ja som pisal o kruhu 120 cm ktory sa sklada zo svietidla co je elktricka vyzbroj s opalovym krytom a ram je samostatna polozka ktoru treba zapracovat do SDK.
Odpovedať
Profilova fotka
@creator su tam aj stvorce 60x60 ale stvorce sa u nas vobec nepredavaju. Vsetci chcu kruhy.
Odpovedať
Profilova fotka
@ramoon To zmanena, ze to sklo je v zaklade osadene priamo spolu s ramom do SDK? To sklo je potom v rovine so stropom?
Odpovedať
Profilova fotka
@montazsadrokartonu to nieje sklo ale polykarbonat a je to v rovine s SDK tu je navod http://media.prolicht.at/api/download...
Odpovedať
Profilova fotka
@montazsadrokartonu mame to vystvene na poschodi len ste si to asi nevsimli.
Odpovedať
Profilova fotka
@ramoon je tam asi nejaka chyba, ten link nejde otvorit
Odpovedať
Profilova fotka
@montazsadrokartonu http://media.prolicht.at/api/download...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, pokial chcete velkoformatove svietidla 40,60,90,... 125cm, tak ponukam celu paletu zn. PROLICHT. Napr. kod 11730 za 899€ s DPH vratane monzažneho ramu. Montaž zvladne každy sam, pripadne zabezpečim, stači sa ozvať. Svietidla vozim z nemecka cca. každych 14 dni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?