Odpoveď na príspevok od tomika1990:
Zdravím strechárov, Chcem sa spýtať teraz nám pr… @tomika1990 bol spoj napaskovany?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@tomika1990 bol spoj napaskovany? @sousedekovci89 áno bol ale tou mriežkovanou páskou, ja som si robil kumbál tou sklovláknitou myslím strop a zdá sa mi že je lepšia ale to je len môj názor a ja som robil len strop 10m2Odpoveď na príspevok od curuj:
Ako je to zavesené? @curuj Šróby 20cm od seba, konzoly 50cm od seba rohy nepraskajú kde je akryl ale len tu nadĺžku...Odpoveď na príspevok od tomika1990:
@curuj Šróby 20cm od seba, konzoly 50cm od seba r… @tomika1990 a vyššie? Či samonosný rošt?Odpoveď na príspevok od curuj:
@tomika1990 a vyššie? Či samonosný rošt? @curuj Áno samonosný roštOdpoveď na príspevok od tomika1990:
@sousedekovci89 áno bol ale tou mriežkovanou pásk… @tomika1990 v tvojom komente škrtám "zdá sa mi, že" ,) - mriežkovaná páska akoby ani nebola žiadna, ani ja nemám dobré skúsenosti. Tento rok ma čakajú niektoré spoje na byte, ktoré znova preložím sklovláknitou páskou.Odpoveď na príspevok od tomika1990:
@curuj Áno samonosný rošt @tomika1990 či sa neprehol ako taký. Tuším sú nejaké max. rozmery, plus ak je ešte prípadne niečo na ňom...Odpoveď na príspevok od tomika1990:
Zdravím strechárov, Chcem sa spýtať teraz nám pr… @tomika1990 v novostavbach su praskliny bezne a vacsinou sa dalej nerzsiruju ked sa stavba ustali. ja by som to vyrezal do V, prelepil vystuznou paskou, tmel+prebrusit+natriet.Odpoveď na príspevok od skrekyno:
@tomika1990 v novostavbach su praskliny bezne a v… @skrekyno praskliny sú v novostavbách bežné, to je pravda, ale nie je to normálne, resp. keď sa odfláknu základy.. (klop klop, ani jedna prasklina v SDK)Odpoveď na príspevok od tomika1990:
Zdravím strechárov, Chcem sa spýtať teraz nám pr… @tomika1990 vyrež do véčka, ako poradil @skrekyno, pretmeľ, prepáskuj, pretmeľ, vybrús, premaľuj a nevšímaj. Na novostavbe je to normálne a niekde sa ten úbytok vody prejaviť musí. Drevo vyschlo, potiahlo závesy sadrokartonov a ten to nevydržal. A ak sa objaví daľšia prasklina, tak know-how už máš. Nebudeš predsa kvôli prasknutému sadrokartonu búrať a potom stavať nový krov...