Odpoveď na príspevok od martinko21:
Dobry den prajem, najde sa tu nejaky statik? Mam … Distančné krúžky, 500 ks za necelých 12€.Odpoveď na príspevok od martinko21:
Dobry den prajem, najde sa tu nejaky statik? Mam … @martinko21 spite kľudne, krytie je pre účinky podnebia, to v interiéri nehrozí. Keby bola výztuž z uholníkov na rohoch, nemamla by žiadne krytie.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Distančné krúžky, 500 ks za necelých 12€. @frantisekca na vrchnu vystuz hej? OdbornikOdpoveď na príspevok od cukrik25:
@frantisekca na vrchnu vystuz hej? Odbornik @cukrik25 Ak si všimneš, nereagoval som priamo na neho. Túto tému môže čítať xy ľudí a je to informácia pre tých, čo nad tým uvažujú napríklad do rôznych stĺpov, vencov, prekladov atď. Mňa tiež prekvapilo, že tie krúžky sú tak lacné. A keďže budem musieť aj debnit, tak je to výborná vec, ako zabezpečiť potrebné (naprojektované) krytie.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@cukrik25 Ak si všimneš, nereagoval som priamo n… @frantisekca ano vsade inde je to super vychytavka, to kvitujemOdpoveď na príspevok od martinko21:
Dobry den prajem, najde sa tu nejaky statik? Mam … @martinko21 minimum je 2 cm a teraz s tým už neurobíš nič! Potery, keďže nebudú so stropom previazané, to už nezachránia. Nemyslím, že strop spadne, ale oslabil si si statiku, žiaľ.. ___ A ešte jedna pozn.: toto je nešťastný pozostatok z komunizmu, keď posledný roboš s 3 ľudovými a vákuom v hlave bol velebený do nebies (aka utlačovaná robotnícka trieda) a elita spoločnosti (profesori ap) bola démonizovaná. Na majstrov potrebuješ jeden veľký BIČ, ktorý pravideľne používaš. Nebudeš za to obľúbený, ale kamarátov si nehľadáš - jediné, čo chceš, aby ti strop nedrbol na hlavu a aby si mohol pokojne spávať, že..