Je v poriadku takáto skladba stropu?

Zdar. Je v poriadku takáto skladba stropu. Uvedné od spodu nahor. 1. Povrchová úprava 2. Spodný drevený záklop 3. nosné hranoly 4. Minerálna izolácia 5. latovanie 6. paropriepustná fólia 7. OSB Ide mi hlavne o to či má byť paropriepustná fólia kontaktná alebo bezkontaktná, a či ma byť uložená medzi latovaním a OSB doskami, ktoré budú tvoriť podlahu alebo iekde inde. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
1. Povrchová úprava Parozábrana 2. Spodný drevený záklop 3. nosné hranoly 4. Minerálna izolácia 5. latovanie 7. OSB
Odpovedať
Profilova fotka
Trochu poopravím Jan 45 1. Povrchová úprava 2. Spodný drevený záklop Parozábrana 3. nosné hranoly 4. Minerálna izolácia 5. latovanie 7. OSB Paropriepustná fólia pod OSB doskami nemá význam.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ak pouzjem namiesto OSB obycajne laty 30 mm sirky 200 mm musi tam byt pod nimi to latovanie ? Cize by to bolo takto z hora dole : latovanie 30 mm kvoli pochodznosti Nosne trami s izolaciou 18 cm 10 cm izolacie SDK konstrukcia Parozabrana SDK Kedze je to otazka, prosim odpoved do spravy. Ďakujem
Odpovedať
Chcem sa spýtať to latovanie je kvôli vetraniu medzi tramom a osb? Môže sa dať osb priamo na trámy ?
Odpovedať
Profilova fotka
Medzi OSB a trámy /krokvy/ daj paropriepustnú fóliu ale ešte kontralaty aspoň 5x4 cm, aby to vetralo a prípadný kondenz bude odvedený preč. Na okraje sa dá taká perforovaná fólia, ktorú zroluješ na hornom aj dolnom konci strechy.
Odpovedať
Pozor na OSB dosku! Moj brat to sice tiez daval podobne: 1. Zaveseny sadrokartom 2 Parozábrana - velmi dolezite je kvalitne prevedenie, aby teply vzduch neunikal do izolacie 3. nosné hranoly 4. Minerálna izolácia 5. latovanie- medzitym dalsia vrstva min. izolacie hr 5 cm = hr. laty 6. OSB ale OSB doska sa pouziva aj ako PAROZABRANA. A nedal by som ruku do ohna za to, ze sa pod nou nebude kondenzovat voda. Tusim tu niekto pisal ze s tym mal problem, ze dal ruku pod osb dosku a izolacia bola navlhnuta. Mozno by som tu osb dosku nahradil drevenym zaklopom. Vseobecne plati pravidlo ze difuzny odpor musi KLESAT smerom zvnutra von.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?