Izolacia knauf naturoll pro

Ahojte. Vie niekto kompetentny poradit? Staviam dom a mam tam tramovy strop. Hrady su 150x200. Medzi hrady som dal 200 izolaciu knauf naturoll pro. Druhu vrstvu tiez naturoll pro 200 chcem davat na konstrukciu zo sadrokartonu. Vraveli mi ze konstrukcia na sadrokarton sa robi az po omietkach. Takze to znamena ze druhu vrstvu budem davat az ked budu omietky a samozrejme uz aj poter. Otazka znie : nestane sa tej izolacii nic? Napr navlhne alebo nieco kedze cas od aplikacie izolacie(prva vrstva) po druhu vrstvu bude mozno aj 3-4 mesiace.dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Robi sa to ze omietky a potery a potom izolacia ... vseka vlhkost ode hore takze ti to prejde do izolacie. Mas dve moznosti dat dole izolaciu alebo ju dokoncit dat konstrukciu na sdk vcetne parozbrany s tym ze vyriesis krajne uchytenie sdk lebo ud profil ti prekryje omietka.
Odpovedať
Profilova fotka
Dást aj to aj tak ,že urobíte konštrukciu s parozábranou ,omietky,potery a až po dokonalom vysušení interiéru sadrokartovnové tabule. Sadrokartonové tabule sa môžu montovať len pri teplote vyššej ,ako 18°C a ustálenej konečnej vlhkosti. Inak to môže a určite aj bude praskať.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesarosanton ach ano to.som zabudol napisat ze bez montaze sdk
Odpovedať
Izolaciu som daval pred vianocami, koli tomu aby sa dalo pocas zimy vnutri pracovat. Povedali mi aj ze ked sa budu robit omietky a poteri ze staci pootvarat okna aby ta vlhkost sa tahala von z domu. Je to hlupost alebo to moze byt aj tak?
Odpovedať
@lukas832 konsktrukciu na sadrokarton mozes dat aj pred omietkami
Odpovedať
Ďakujem
Odpovedať
A potom na tu konstrukciu bachnes parozabranu a prevrtas ju stovkami skrutiek ked budes montovat sadrokarton?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?