Ako by ste vyuzili priestor pod priznanym stropom..

Profilova fotka
Pozdravujem, mam taku otazocku. V obyvacke a jedalni budeme mat priznany strop ako vidite na fotkach. Ako by ste ho vy vedeli vyuzit aby to vyzeralo co najkrajsie a najpraktickejsie? Prijmem vsetky rady a napady, pripadne foto, nacrty kto ma nieco podobne doma.. dakujem
Odpovedať
1
2
Akoze nechapem co tam chces vyuzivat. Od krovu zavesi lustre na hodne dlhych zavesoch aby osvetlovali v prvom rade obytny priestor, do stitu max umiestnit naladovky nasmerovane na strop.
Odpovedať
@brano_seman Povešal by som tam vypchaté veľké vtáky s roztiahnutými krídlami. Alebo veľké modely lietadiel. Len neviem, kto by tam utieral prach.
Odpovedať
zaves dlhe lano a urob deckam hupacku v obyvke 8-)
Odpovedať
@chrobak7 :-D :-D :-D :-D zase raz si ma dobre pobavil :-D :-D Hotovu zoo by tam mal :-D :-D
Odpovedať
@chrobak7 @zrubo ziadne vypchate zvery, ja by som detom kupila drona a nech sa stary vyhra :-D bude mat kde
Odpovedať
Profilova fotka
No, bud to bude krásne alebo praktické. :-D Mame tiež otvorené až do strechy nad obývačkou. Je to krásne. Ale zábava pri maľovaní ci utierani klestin. To treba lešenie. Nevadí nám to, paci sa nám to tak.
Odpovedať
@jankazb kup aj ty drona. Prach z kliestin ofuka
Odpovedať
@zita19 Vtipné dievča :-D
Odpovedať
Zalezi aj na tom ako budete mat zariadeny dom ak bude zariadeny moderne vypchate veci asi nie, ale tak dnes sa da vsetko, nejake tak tie lampionove svietidla co su tie retaze vacsie gule a mensie gule v tom ziarovky a povesat podla mna by to bolo pekne a taka romantika :)
Odpovedať
Pre zirafu domacu je ten priestor ako stvoreny, len este treba dorobit vikier, aby mohla pozerat aj na svet. 😀
Odpovedať
Profilova fotka
zaujímavý až odvážny krov, ale bude to studené, pri takej výške dochádza k stratifikácii teplého vzduchu, aby bol dolu príjemný pocit musí sa vrch vykúriť na vyššiu teplotu a tým vznikajú aj vyššie straty.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 ten efekt z priestoru stojí za to. Nam určite ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Jan45 má pravdu tie straty budú len väčšie alebo veľké. Jankazb mám obavy, že tu ten efekt z priestoru pri takej malej šírke nebude nič moc.
Odpovedať
@jan45 Nie je pravda. Máme tiež vysoký strop, podlahové kúrenie a dole nie je zima. Teplo stúpa rovnomerne z celej podlahy do priestoru. Možno pri kúrení radiátorom by bol problém miestnosť vykúriť, ale podlahovka s tým nemá problém. Či je hore pod stropom teplejšie ako dole - neviem. Ale môžem skúsiť dať hore teplomer a otestovať to.
Odpovedať
@brano_seman joj no zaujímavé, ale by som tam dal niečo zaujímavé, ja by som tam povešal asi miniatúry aút a motoriek :D
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 je hore veľmi teplejsie ;-), fyzika funguje. Ale máš pravdu ze pri podlahovke je to OK @kosto13 aj na tej malej ploche to urobí super efekt. Vlastná skusenost ;-)
Odpovedať
@zita19 to ta dobre napadlo, len ci by pani domaca suhlasila :-D :-D :-)
Odpovedať
@zrubo ale, vsak nie sebd kupis, ale hracku pro dieta... Dron sa zaradil do kategorie veci, ktore boli primadne vymyslene pre deti, ale najviac sa s nimi hraju oteckovia. Vlacik, autodraha, prsia...
Odpovedať
@chrobak7 jasne, ze dole nie je zima, ked hore mate 30 stupnov :)
Odpovedať
@zita19 zaradit sa mohol ale dobre si napisala, ze najviac sa s nim hraju oteckovia. Moj kamos to tiez kupil synovi a vela krat jeho s dronom vidim a nie syna :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb Aj nam.. vyzera to fakt cool ;-)
Odpovedať
@zrubo Sak takto to byva, u nas to bolo podobne aj s autickom na ovladanie, ale tak radsej som si zakusla do jazyka a neriesila. Mne sa toto velmi paci, viem si predstavit nejake netradicne lustre tam, by krasne vynikli :-)
Odpovedať
@brano_seman Da sa tam urobit aj galeria cela z dreva napr.....priestor vhodny napr. na kniznicu, pracovnu.... Inak mate ten strop zaujimavy, neviem si predstavit ako to bude vyzerat hotove ... mne tam chybaju priznane drevene tramy.
Odpovedať
@klara321 Presne, priznane drevene tramy by boli krasne. My mame tiez v obyvacke strop cez dve poschodia, v casti mame galeriu s kniznicou a ostatne je volne. Zhora visia dve obrovske svietidla. Kurime radiatormi a nic dramaticke sa nedeje- mame teplo (ja potrebujem mat 22,5 st.), hore nijako zvlast teplo nie je, aj ked tam sa bezne nezdrziavame. A dokonca dnes nam prislo vyuctovanie a mame 200€ preplatok. Ale teda rozdiel je ze byvame v byte, nie dome.
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 Mozes mi prosim zaslat fotku, ako to v reale vyzera? :-) Dakujem
Odpovedať
@brano_seman Posielam link do IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@maminecka2 prosím ťa aj ja by som rada videla ten strop aj galeriu
Odpovedať
Namiesto stromčeka živý smrek, 30 ročný hhh. Andulka by sa uz nikdy nevrátila. Vcelu nechytis, komara detto. Cena za obstavanie krbu? :D Inac nie v zlom ale taka otazka, co s tym.? Tak sprav si police az po vrch s fotkami.... Tak jasne ze nic, tam co chces vyuzivat. Sprav tam vyvysenu spalnu hore, ine nič Alebo natiahni volejbalovu sieť... Sorry alw nedalo mi. Proste to si pyta hhh
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?