Odpoveď na príspevok od k0ckaa:
Chcel by som sa poradiť ako by ste riešili znížen… @k0ckaa alebo možnosť 3. Namontuj UD pod preklad čo najvyššie. Na riadnu stenu a nie rozpadanú omietku na preklade. Nebude ti odskakovať vrtačka a nebude sa vylamovať pri vrtaní kraj prekladu.Odpoveď na príspevok od zicher:
@k0ckaa alebo možnosť 3. Namontuj UD pod preklad… @zicher to zvažujem tiež ako som aj písal, len som sa chcel poradiť predtým či by to predsalen nešlo na ten preklad aby som nemusel až o toľko znižovať. Ale asi nemam na výber a spravim to teda takOdpoveď na príspevok od k0ckaa:
@zicher to zvažujem tiež ako som aj písal, len so… @k0ckaa ten preklad je viditeľne krivý, veľa možností na výber nemáš. Okrem toho UD má cca 2cm, nič tým neušetríš. Jo a na plastových oknአmáš ochranné fólie - neviem, či vieš, ale musíš ich dať dolu do určitého času, inak sa zapečú a nedáš ich dolu, resp. horko ťažko.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@k0ckaa ten preklad je viditeľne krivý, veľa možn… @gadefox hejhej o tom viem. Z vonkajšej strany sú už dole, len som tam celkom statočne prášil tak som mal krídla odložené mimo a ešte som sa nedostal k odlepeniu lebo neboli na očiach. Ale dík za pripomenutie :DOdpoveď na príspevok od k0ckaa:
Chcel by som sa poradiť ako by ste riešili znížen… @k0ckaa dvojitá konštrukcia pohnal by som cd vedľa prekladu, ud vynechal a vypustil sdk o tých 15cm môžeš prilepiť poprípade dať klznu pásku a určite pôjde omietka tá to zafixujte. Poprípade ak by si sa bál dilatacie 15cm nalepil a "spoj" urobil J-čkom ako sa robia chodbove oddelené úseky.