Odpoveď na príspevok od dalibores99:
Dobrý večer nakoľko niesom v tom moc doma chcel b… @dalibores99 Šindeľ by som asi strhol preč - veď to niemôže byť ani finančne, ani na prácu vôbec náročné. Potom začni: paropriepustna fólia - kotralaty - latovanie - krytina.Odpoveď na príspevok od dalibores99:
Dobrý večer nakoľko niesom v tom moc doma chcel b… @dalibores99 súčasná aj znehodnotená krytina je úplne funkčná parozábrana. A naviac, každá vrstva zvyšuej aj tepelnú izoláciu. Takže tepelná izolácia, a krytinu kotviť cez starú krytinu. Paropriepustnú zábranu nepotrebujete tá má byť na strope.Odpoveď na príspevok od jan45:
@dalibores99 súčasná aj znehodnotená krytina je ú… @jan45 áno ale nemám zateplení strechu a dnu je slovenský profil obklad takze preto by som rad vedel čo najefektívnejšie riešenie nehovorím aby to bolo zadarmo to zas nie niesom blázon dnes nič nieje zadarmo ale zas tiež by sa rad človek udržal na nejakom rozumnom rozpočte :( nakoľko potrebujem aj zatepliť strechu a aj novú krytinu .Odpoveď na príspevok od hasterman:
Ako zatepliť strechu? Je podkrovie obytné, alebo … @hasterman jasne áno podkrovie je obytné kde sa nachádzajú dve izby a jedna spálňa . Ak neva že sa pýtam viete niekto odporučiť stránku kde by som našiel nejaké firmy alebo obzvlášť dobre hodnotení alebo čo by ste odporučil okres Poprad okolie ? Ďakujem