Výber krytiny + -

Ahojte, chcel by som sa poraidť. Dostal som zopár ponúk na krytinu a druhy krytín. Rád by som bol ak by ste sa ku krytinám nejako vyjadrili na základe skúseností, vzhladu atd. Pridávam aj cenu, možno aj to u niekoho zaváži. Ak napíšete ktoru ano, a ktoru nie, tak prosím napíšte aj dovod, dakujem. Krytinu chceme čiernu, lesklú. Za každý názor dakujem. Zaujímava je hlavne cena danubia evo, kde mi jeden živnostnik poslal lacnu ponuku + este aj odkvap. Zase neviem ake skusenosgti máte s odkvapom RUKKI. Tondach Samba 11 3730 Terran Sinus EVO Carbon 3270 Creaton Balance matná 4233 Teran danubia 2817 Creaton Balance 4050 Tondach twist-engoba 4550 Terran-danubia evo 3300 Terran-danubia colorsystem 2900 SYNUS evo 3490 Terran-danubia evo+odkvap-racek plech ruukki 3000€ Monza plus Tobago Glazura+odkvap-racek plech ruukki 4000€
Odpovedať
Ja budem brať Tondach Samba 11 engoba červená. Dôvod chcem palenu ale nechcem lesklú glazúru nepáči sa mi to a nebude sa mi to hodit. Vraj ta úprava engoba nepraska a je tam jemná povrchová vrstva ktorá ani pri lese nechytá mach. Na glazúru treba ešte lapače snehu a rokmi môže praskať a je drahšia a ešte sa mi nepaci tak preto :D a betón do základov a nie na strechu (taký názor starých materí) ale strecha teba a aj mňa prežije či už betón alebo palena
Odpovedať
@rudiger_nr nepíšeš odveci. Mas pravdu s tym leskom je to asi moc okate a leskle ako psie vajcia.. A nad tou glazurou co je lesk tiez ma naoadlo ci to nepopraska.
Odpovedať
My sme chceli tiež najskôr lesklu. Ale cena bola vyssia . Nakoniec sme dali tondach samba 11 engoba cierna . A páči sa nam veľmi :)
Odpovedať
Mňa by skôr zaujímalo porovnanie Creaton balance engoba vs tondach samba engoba či sa oplatí priplatiť za Creaton
Odpovedať
My mame creaton balance lesklu, nemenila by som. Paci sa mi aj po rokoch :)
Odpovedať
Creaton lesklá červená. Je parádna.
Odpovedať
Možno trošku od veci, my mame creaton engobu medenohnedu, i keď nie balance ale profil 182,(rona),za nás creaton 1*.uvidime po čase ešte je krátko hodnotiť, nás sused ma 5r mediterran a mach všade kde sa pozrieš.
Odpovedať
@katikarcoolka viete mi odfotiť celú strechu ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez sme zvazovali tondach a creaton a rozhodli sme sa pre creaton bridlicovu engobu. Je to engoba a relativne leskla.
Odpovedať
@truly
Odpovedať

Odpovedať
@truly akú mas prosím ťa rozlohu strechy lebo ja som dostal na sambu 11 engobu ponuku 6 033,23 s dph komplet aj s foliou tondach tunning. mám cca 330 m2.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?