Su tie tramy vporiadku?

Zdravim.Bol som po case na povale a pozeram a takto vyzeraju nejake tramy.Su vporiadku ci to treba vymenit?Je to novostavba 5rocna.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ro by som rad videl, ako by si to menil. 🙂 Inac ne to v poriadku. Takto pracuju nosniky, ktore su vyrezane zo "srdca" stromu...s tym nic nenarobis.
Odpovedať
Profilova fotka
@peto222 uz tak to vyzera predimenzovane takze podla mna to je ok, len jak vravi @kaspy to drevo bolo z nejakeho stromu ktory rastol na kraji lesa na slnku, a je riedke, ale stale ma dostatocne vlastnosti na tvoj krov 😉
Odpovedať
@peto222 uplne v poriadku. Takto vyzerá 90% krovov 😉
Odpovedať
@peto222 Ja by som sa skor bál ci nevyhorim od toho routera ci co to je priamo na dreve,a aj ta zasuvka neviem ,ci ma protipoziarnu podlozku...
Odpovedať
@peto222 bezne zosuseny krov. Je to v poriadku.
Odpovedať
Profilova fotka
nemas sa coho bat, toto sa bezne stava po case.
Odpovedať
@peto222 Presne ako napísal @dusan72 - ten router aj zásuvka musia ísť na nehorľavú podložku.
Odpovedať
trámy mám po 4 rokoch rovnaké , a tiež som pozeral na tú tvoju zásuvku ...Ja mám tam jednu wifi anténu exteriér napájanú po ethernete ale položenú na dlážke na 20 cm nobasile. Inak v týchto horúčavách ten router dostane zabrať
Odpovedať
Je to úplne v poriadku, trámy takto zvyknú vplyvom času a záťaže vyzerať. Ak sa ti to na pohľad nepáči, dá sa to vyspraviť. Ale že by hrozilo, že sa s tým niečo stane, tak to nie. Ako píšu aj iní, skôr sprav niečo s tým routerom.
Odpovedať
@tino2 vies co ja mam celkovo nejak slaby nett ale dik za tip
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?