Strešná krytina Medditerran - Coppo Modena a Ferrara

Profilova fotka
Dobrý deň, zháňame momentálne strešnú krytinu, najpriateľnejšia cena samozrejme vyšla práve značka mediterran aj keď sa jedná o betónovú krytinu, chcem sa opýtať či má niekto strechu zo škridle COPPO MODENA, na nete sú obrázky len z COPPO Ferrara, prípadne neviete kde v okoli BA alebo SC sa dá takáto krytina pozrieť? alebo nemáte niekto v albume? Veľká vďaka vopred !
Odpovedať
mediterran je smejd.......aj ked je najlacnejsia...alebo prave preto.
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1363 Ahoj,suhlasim s komentom vyssie, neviem aky mate domcek, aky styl sa vam paci,ale ked uz skridla takeho typu,urcite nie betonovu!!!! Darmo ju kazdy ospevuje,vychvaluje, (zatial) ale mohla by som nafotit par stavieb ako vyzeraju po par rokov,farba vyblednuta a zarastene machom. Nie ze ma teraz napadnu oblubenci betonu :-D :-D :-D je to moj nazor...tiez sme sme si dali na strechu skoro mediteran,ale strechari ma odhovorili a ukazali lepsiu alternativu, kuk moj album, zatial spokojni a cena fajn a mame ju uz 5 rokov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mslavik ďakujem pekne za názor, už sme túto krytinu vyselektovali, nakoľko som sa nedočítala nič moc, ešte aj náš tesár krutil hlavou. Takže rozmýšľame nad pálenou krytinou, pravdepodobne tondach - piesok antik, asi najpriatelnejsia cena.
Odpovedať
Profilova fotka
@jazmina83 ahoj, poslala som ti ip, chcela som vedieť čo za krytinu máte vy, je veľmi pekná, a o dome ani nehovorím :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tondach piesková antik je šmejd.
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1363 my máme Coppo Ferarra :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mediterran velmi pekna krytina :) prave dnes nam ju pokladali, podla mna betonova krytina ma dlhsiu zivotnost ako palena - tondach, ktora my vyssiu nasiakavost, cize nasiakne v zime zamrzne popraska, a kazdorocne to iste, ale urcite taka glazura, alebo engoba, to je uz iny level, myslim, ze tu je zivotnost podstatne dlhsia, takze ak ma ma tento ,,smejd,, prezit nie je o com, u mna ide hlavne o vzhlad krytiny, urcite aj ta najlacnejsia krytina, mimo plechovej, ma dlhsiu zivotnost ako my tu vsetci 8-) :-|
Odpovedať
Pozri môj fotoblog, máme tondach engobu antik pieskovú, veľká spokojnosť, majstri si ju pochvalovali, je pevná a mal som 2400 kusov z toho som mal cca 15 kusov rozbitých.
Odpovedať
@johny14 vidim že na nasiakavosť si majster. chod sa pozrieť do álp, kde sú extremne podmienky, akú si tam dávajú. ved aj bramac už prechádza pomaly na pálenú, lebo fachman si z iného dôvodu ako cena na strechu beton neda. slovensko je pre nich nevyznamny trh, dolezite je nemecko. ...to čo je v nemecku je o 3-5 rokov tu.
Odpovedať
v krajinách Škandinávie má docela veľký podieľ Nelskamp :-) taktiež nemecký výrobca
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@suffo dovod?
Odpovedať
@johny14 palena ze ma vyssiu nasiakavost? Poznate vobec postup vyroby?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@luciakardosova Skúste sa opýtať tých čo to dávali dolu zo strechy a prečo to stiahli z výroby. Myslím Tondach Mediterrán.
Odpovedať
To je zvlastne ale sused ma Mediterran Danubia, ona je glazurovana, severna strana, a ja sa prave cudujem ze s tou krytinou nie je vobec ale nicovite nic.....Ziaden mach ziadna zmena odtiena, stale je krasna, a syta....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?